Rukoss Kızlar bugün gidip kalp atışını duyduk doktor dinlen dedi ama şimdi peceteye kan geldi ağrımda yok ne yapmam lazım
minikbebegim06 Rukoss acile gitmeniz lazım gebelikte her türlü kanama ve lekelenme risk olarak görülür
busee1209 Rukoss Acile git hemen ben 7+6dayım benim de iki kere kanamam geldi ben gittim progestan başladı direk
00gkcm Rukoss acile gidin genelde düşük tehditi oluyor bende de oldu progestan fitil ve iğneye başlattı hala devam ediyoruz ilaca
busee1209 Rukoss benim ara ara geliyordu sürekli kanama gelmiyordu zaten iğnenin ikinci dozundan sonra tamamen kesildi
Pinar58eslem Parinas bende kanama alanı yok iki gün önce geldi biraz progestana başladık şimdi hafif kahve şeklinde çok az geliyor korkuyorum böyle olanlar var mı düzelir mi kalp atışı bebek vardı iki gün önce kanama lekelenme geldiğinde
Rukoss Parinas kanama alanı yok ve dünden beri bidaha da gelmedi bende artık anlamıyorum hiç ayağa kalkiycam mi
Parinas Pinar58eslem çok var kanama yaşayan. Ben 3 gebeliğimin 2 sinde yaşadım. Progestan hapla geçiyor Allah’ın izniyle.
Rukoss busee1209 ben iğneden korkuyorum ya bide donuk yağ diyorlar can yakıyor Muş doğru mu kalacadan çok yakiyormu bide göbekten vurulan varmış
Parinas Rukoss ayağa kalkmak sorun değil de bence uzun süre ayakta durmak sorun. Mümkün olduğunca işinizi yapıp hemen geri yatın
busee1209 Rukoss kalçadan vuruluyorum ben iğneden korkan birisiyim hatta bayılıyorum iğne yaptırırken ona rağmen çok kolay oldum iğneleri acımıyor sadece yaptıktan sonra yapılan yer morarıyor