Nrplt Fundaali 17de bişeyler hissetmeye başladım 18 olduk babası da hissetti dün elini karnıma koyduğunda büyüyor minik oğlum😍🤗
MinnakBebegim Ben 20+5haftaligim daha yeni yeni hissediyorum tekmeler atiyo minik miniik ufacik minnagim😍
031965 Bebişin seni 24-25. Haftadan sonra duymaya başlar. Ben bebeğimi 19. Haftadan sonra hissetmeye başladım
Deletedmom667 Fundaali çoğu yerde 18. Haftada anneyi 20.24 hafta arasıda dışsesleri duymaya başlar diye okumuştum
AlininAysesii 14. haftada bebek sizi nasıl duyuyor ben ona takıldım, mümkün değil ki ☺️ 20+6’da ilk tekmelerini yedim ☺️
Eminegkgl Bebeğinizi tam olarak nerede hissediyorsunuz ? Benim ki göbek deliğimin baya aşağısında. 19+4 üm.
Hasarbusra Eminegkgl evet aynı şekilde bende oyleyim tam altta oynuyo pıt pıt minik kızım 😍🎈 18+1 Bizde yola devam
rabia_varolculha Ben de bı şeyi merak ediyorum bugün 17+5 im ilk gebeliğim bı kaç gündür kasigimin özellikle sağ tarafında ara ara ortada çok nadir de solda bı şeyler hissediyorum böyle pıt pıt mı denir artık neyse acaba bebeğimin hareketleri mı yoksa ne bilemedim hani gaz olduğunda karında böyle hareketlenmeler olur ya kasıkta da öyle bı şey mi yoksa bebek hareketi mı acaba çok merak ediyorum 🤔
ceco Fundaali 18 haftada şimdi 23 haftalığız daha çok hissediyorum uykumdan bile utanıyorum çok güzel birşey Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar 🙏🏻🧿😍🥰😘❤️🤗🎊