Kayzennn Birkaç defa hem açlık hem tokken kan şekerim ölçüldü acilde, aile hekimi tarafından hepsi normal çıktı. Aile hekimim bnce yapmana gerek yok dedi ama doktorum yap diyor kafam çok karıştı siz ne diyorsunuz
Ayshababy Kayzennn her yorumun altına yazıyorum orda beli olmuyor yükleme yapmadan tam sonuç çıkmıyor doktorunuzu dinleyin yaptırın benim belirtim yoktu normal çıkıyordu yüklemeden sonra 234 çıktı
sednc0 Kayzennn daha bir hafta oldu yaptıralı abartıldığını düşünüyorum önce açlık şekeriniz sonra içeçekten sonra ki şekeriniz en son da tekrar üç kere veriliyor hiçbir şeyi yok abartılıyor
Aydngrkm Kayzennn bugün yaptırdım. Ya boşu boşuna ne kadar korkutmuş bizi insanlar nasıl stresli gittim. 5 dakikada içtim bitirdim midem bile bulanmadı. Ne halsizlik ne bişey. Sıfır belirti. Ki şerbetli tatlıları asla yiyemeyen hemen kesilen midesi bulanan biriyim. Yani demem o ki olayın bununla da bi bağlantısı yok.
Ayshababy Kayzennn 25de 50ml yükleme yapıldı 27 75ml 28den beri diyet yapıyorum şuan 32 haftalıkım 1 aydır düzene sokmaya çalışıyorum açlık hariç değerlerim güzel ilerliyor ama sağlık ocağında verdimde kan hep açlık 75 çıkıyordu şimdi ölçümlerde 95 altına inmiyor yükleme yapılmadan ortaya çıkılmıyor
Kayzennn sednc0 doktorum tahlilleri vb şeyleri aile hekimliğinde yaptırıyor özelde gidiyorm kontrollerine o yüzden sordum
C01_ Bugün yaptırdık biz 28. Haftadayiz ama sıkıntı olmaz dedi doktor verdikleri gazoz sadece aslında korkuttuklari kadar birşey yok gazsız şekerli içecek braz halsizlik yaptı bizde o da hava sıcaktı su icmedigimiz için gayette güzel çıktı sonuclarimiz suyumuz braz fazla o yuzdn yaptirmistim için rahat şu an doktor oneriyorsa kesinlikle yapılması gereken birşey