bir kadın olarak bebek beklemenin, aile olmanın, anne olmanın önemi bizler için ne kadar farklı bir duyguymuş bu platformda daha iyi anladım.
bebek bekleyenler, ilk aydan tutmayıp kendini strese sokanlar, yıllar bekleyip tüp bebege baslayacakken normal tutanlar, aşılama olanlar neler neler.. hepimizin duygusu ortak; sevinç, umut, heyecan, bekleyiş, stres, üzüntü..
kendim de dahil olmak üzere herkese bir sey demek istiyorum, bende burdayım bat benimle yakın olanlara bakıyorum bende test yapıyorum üç aydır da deniyorum.
bazen her gün yeni bir bilgi öğreniyorum bazende bakıyorum ki hep aynı şeyler konuşuluyor.
test attım bakar mısın silik çizgi sorusu mesela, ablam bacım kardeşim ben sana yapma desem gidip yaptırcan yok bence yok desem olmayacak e bence var desem belki ümitlencen bırak kendi kafana göre yap gitsin burda bile strese sokuyoruz kendimizi :)
aslında bende yeni yeni öğreniyorum işin matematiğini, beklediğin adet gününden geri 14 gün say, bir de ilk adet gördüğün günden itibaren 14 gün say e işte yumurtluyon, al kocayı gel bebiş yapcaz de hergünü değerlendir, gerisini bırak Rabbim bilsin.
Acaba oldu mu acaba tuttu mu reglime 3 gün kaldı ayşe çift ben niye değilim diyince bile üzülüyoruz.
Geç olsun güç olmasın bu esnada ben 20/22si gibi adet görmezsem bir dahaki âdete kadar diyet yapmaya karar verdim benim için başka bir seye vesile oldu mesela, daha dogru beslenicem dedim, şu planım vardı bari onu yapayım dedim..
sizde öyle yapın bırakın kocanızı gerçekten yumurtlama dönemi harici arzulayarak beraber olun.
Ovülasyon takibi yapanlar test yapıyorsa ikiside aynı kırmızılıkta ise bil abla yumurtluyon, akıntına bak, vücut ısına bak, kendini tanı, kendini sev, iste, hayatı akışına bırak