elasevgi minikbebegim06 ay erkek bebek diye mi bilmiyorum ama fena iştahli geceleri kendini kaybediyor 😂
48sibel minikbebegim06 ben yanıma alıştırmak istemedim başta yattı birkaç kez gazi olunca koku ile sakinlesir diye ama sonrasında siz olmadan yatmaz hep sizi ister zamanla alışır siz beşiği koyun. Bende gittiğim yere besik taşırım sırtımda artık 🤣
elasevgi 48sibel ay o da zor 😂 ben de reflü yatağında yatırıyorum gündüzleri salona ses olan yere koyuyorum geceleri bizim odada beşiğin içine koyuyorum reflü yatağını. Gece gündüz ayrımı olsun diye
elasevgi minikbebegim06 canım bence şimdiden alıştır daha minik bebeklerin hafızası 1 hafta diye laf duymuştum 1 haftada herşeye alışıyorlarmış
48sibel elasevgi gunduz aydınlıkta gece de karanlık ve sessiz ortamda zamanla alışıyor zaten 3 ay olunca düzene giriyor bence yaaa
48sibel elasevgi acıktığı için kalkiyodur canım emziriylr musun. Mama tok tutuyor sindirimi daha zor olduğu için ama . İşte anca düzen oturuyor illa bi kalkıyorlar zaten
elasevgi 48sibel yok mama içiyor aslında ama 3 saatte 1 kalkıp mama içiyor belki büyüdükçe azalır kalkmaları
mucizemgelsin61 Arkadaşlar hepinize soruyorum 2 3 aylık anneler konudan bağımsız ama yeni sistem karma aşıdan yaptırdınız mı ?
mucizemgelsin61 elasevgi Kime sorsam eski sürümden yaptırıyor bu beni daha çok endişelendiriyor 😒 o kadar şaştım kaldımki bizde yeniye denk geldik ben yeniliklere normaldede açık değilimdir zaten
Bebisco elasevgi emerek yada kucakta dolaşarak uyuyor kaç kere uyanıyor dersen çok değişik bazen 3 bazen 10