Denal Özellede 8-5 çalışanların 1.5saat erken çıkma hakları var.....insan kaynaklarına gebe olgunuza dair dilekçe vermeniz gerekir...yasal hak bu gece çalışması da olmaz gebelere ...araştırin derim
Pitpit Denal ben de bunu araştırıyorum 9-19 çalışıyorum ama 2 saat öğle arası veriyorlar öğle tatili diye böyle bişey yapabilirler mi
Busra1419 Pitpit çalışma saatlerine öğle araları ve verilen molalar eklenmiyor molalar düşülüp hesaplanıyor
Denal Pitpit öğle sesini dusuyorlar siz yine insan kaynaklarıyla irtibata geçin onlar doğru bilgiyi getirmek zorundalar yoksa suç işlemiş okuyolar
Gulsen1989 Bende 8.30 6.30 çalışıyorum öğle aram fln da yok hep masa başındayım. İşyerine söyledim bir belge vermem gerekiyor mu falan diye yok dediler kimse de sen erken çık demiyor valla hatta daha çok durayim istiyorlar 🤣🤣🤣
nuran34 4857 işçi yasasına göre 7.5 saatten fazla çalıştırılmanız yasak. özel sektör yani. bu 7.5 saate öğlen arası olan 1 saat dahil değildir. mesela 9da işe başlıyorsan 17.30da işten çıkman gerek.
Pitpit nuran34 o zaman bana iki saat öğle arası veriyorlar böylelikle 9 da başlayıp 19.00 da çıkarması normal oluyor 😒
Pitpit Busra1419 40 saat benim yönetmelikte ama yemek molaları dahil değilse normal çalıştırıyorlar 😔