Ecem_P cgdm00 Bence kesenin görülmesini beklemeniz daha iyi olur sürekli beta vererek stres olursunuz
Maiyaig cgdm00 ben bi kere kan verdim 38 le öğredin bidaha da vermedim insan daha çok stres oluyor böyle 10 gün sonra da doktora gittim keseyi gördük, olumsuz bişeyde olsa illa ki zamanı gelince öğreniceksiniz bence kendinizi bu kadar strese sokmayın
Gizmmis cgdm00 12 Nisan -14 Nisan arasında ki değeriniz az artmış normalde 12 nisandan sonra 14 nisanda iki katı artış gözlenmesi gerekiyor diye biliyorum
Burcu_drn cgdm00 2 güne bir en az%60 artış olmalı. 12 14 nisan arası bi tuaflık var gibi gözüküyor. Acaba ikiz gebelikti de birinin gelişimi mi durdu?
NurAyse_nur Hamilelikte kese gorundukten sonra betaya takilmayiz demisti doktorum.. sizde suan gebelik var muayne oldunuz mu daha cok yeni
minikbebegim06 cgdm00 14 ve 15 te vermişsiniz 2 değil 1 gün olduğu için artış az gelmiş size ama gayet iyi
NurAyse_nur cgdm00 bence normaldir 8. Haftaya kadar kese ve kalp atisi icin doktor bekletiyor telas etmeyin 🤗
cgdm00 Hafta sonu olduğu için pazartesi isteyince öyle oldu doğru diyorsunuz ama insan korkuyo bi yandan da
Gizmmis Gizmmis yazan herkes olumlu konuşmak istemiş ama ikinci kanı verdikten sonra doktorunuzla görüşme sağladınız mı
cgdm00 Yani kaç kat artmış ben anlayamadım zaten küçük olduğu için mi acaba geç mi döllendi anlayamadım zaten umarım artış olur
ebrugns41 cgdm00 normalde 48 saatte degerin 2 ye katlanmasi gerek kese gorunmesi icin 1500 un uzerinde olmasi lazim degerin siz biraz daha bekleyin sonra kan verin bence surekli kan vererek stres oluyor insan
cgdm00 Burcu_drn şöyle söyleyim cumartesi gece ishal ve bulantı vardı sonra gecikme olduou için kan almak istediler öylelikle çıktı sonra 12den sonra pazar olduğu için 1 gün olacak sayılmış kadın doğuma ertesi günü çıktım iki günde bir kan istedi erken öğrendiğim için bende artış sizce normal mi yoksa yavaş mo diye parmak isrssim