1devaannesi Ben koltukları yıkayıp evi süpürdüm sildim gece kocam gelecek fırına ymeek sürerim, yarında buharlı gelirse artık fırın vs girisirim mutfağa 😃😅😃😅
Hshshzgsghzhshs 1devaannesi hiçbisey yapmadım valla dağınıktı ds valla baya bıraktım çıktık gezmeye eşim kızımla 😅
Accountant 1devaannesi bütün gün çalıştım ev işine dair hiçbir şey yapmadım robot süpürgeyi açtım biraz oturulacak hale gelsin diye yarında annemler gelecek ev dandini
Rusapolat 1devaannesi valla bi kahvaltı hazırladım eşimle kendime 😂 onu ve mutfağı topladım. Dün okuldayken eşim evi toplayıp süpürmüştü. Karışmadım başka bir şeye. Yemeği de eşim yaptı 😂
Yassel2325 Yapılmaz mı iş 😂 temizlikçi hanımlar Sağ olsunlar her şeyi yalap şap yapmışlar bugün mutfak dolaplarının içi dışı ayrıntılı temizledim, koltukları sandalyeleri sildim🫣
1devaannesi Accountant kizzzz kalk saat 10 oldu 🤣🤣🤣 enerji ver kendine ama gun boyuda çalışmışsın. 🫠🫠🫠
1devaannesi Rusapolat ay ne güzel valla bugün dinlenmissin mis gibi olmuş ne güzel sana yardım etmesi
Rusapolat 1devaannesi arada lazım oluyor gerçekten. Eşlerin yardım etmesi hamilelikte özellikle o kadar önemli ki
Tugceelanaz 1devaannesi Bugün yarın derken havalar açtı artık şart oldu🤣 Yavaş yavaş yap olduğu kadar ☺️
1Ali 1devaannesi yok yok düşünmek istemiyorum 🤣eşim sağ olsun yapabildiği kadar yapıyor, gidince detaylı mutfak temizliği, silip süpürme ,çamaşır ay sayarken yoruldum saymayım en iyisi😵💫
G12s_18 1devaannesi Bataniyeleri yıkadım nevresimleri değiştirdim fırını temizledim 2 posta çamaşır vardı onları katladim kızımı parka götürdüm geldim yemek yaptım yedik onun bulaştığını yıkadım 🤣