Sadis evlatce-41 hiç utanmayın sıkılmayin bu konuda her doğum farklı ben dün doğum yaptım saolsun ebem dedi hiç utanma sıkılma tuvaletin gelirse yap yeter ki bebek sağlıklı doğsun ikin vallahi yaptım utandım ama yaptım napim hiç bir ne azarlama ne bişey çok şükür geldi geçti
Turuncukadin Nurcikeles gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah🥰🧿 ebe niye bağırdı sana orayı anlayamadım cidden
Nurcikeles Turuncukadin tolate gidiyorum sürekli diye bide ayriyeten o anın acısıyla odada çok bağırdım diye bağırmasanda yapabilirsin vs şeyler söylediler
mellikenur Nurcikeles benim bebeğim de 15 günlük uykuları nasıl sizinkinin biz sanki 2 gündür uyku gerilemesi yaşıyor gibiyiz
Nurcikeles mellikenur ay o uyku ilk 3 gün uyku bilmedik şuanda bazen geceleri çok huysuz sürekli ağlıyor bazende sadece karnı açıkınca ağlıyor doktor bana 3 saate çıkarabilirsin emziremeyi dedi bende 3 6 9 yapıyorum geceleri çok ağlarsa tekrar emziriyorum
Pinar0711 evlatce-41 o anda hiç onun farkında olmuyorsunuz. Ben hiç anlamadım ne suyumun geldiğini, ne Kaka yaptığımı. Aslında doğum öncesi kendileri bağırsakların boşalmasına yardımcı olmalılar yoksa kaçınılmaz bir durum Kaka yapmama.
Ummuglsm1379 evlatce-41 ben çok tuvaletim var dedim ebe bana ıkınırken bu sedyeye tuvaletini yapmanı istiyoruz hadi sancıyla birlikte kabız olmuş gibi ıkınarak yapıyosun şimdi demişti o kadar ıkınmada illaki oluyodu ama o hengamede farketmiyosun bile bence
Kubradmurat Berfemin hiç bir şey olmaz ne olabilirki gayet normal birşey ben beni dogurtan doktora sordum sen çekinme kendini sıkma o konuda olabilecek şeyler sağlıkla bebegimizi alalim dedi onlar önemli değil dedi beni baya rahatlamıştı
Ceiydda Nurcikeles zaten kendi sancisiyla hastaneye giren birine ne diye suni verirler anlamıyorum ki size bir aciklama yaptılar mı bununla ilgili
Nurcikeles Ceiydda hiç bişey demediler o konu hakkında sadece serum takıcaz dediler doğumda ebeye sorduğumda söyledi
Toticik Cileklibazta Amin inşallah çok şükür iyi gidiyor sadece tuvalete çok sıkma başladı gece uyuyamıyorum ama gündüz süper ara ara kramp giriyor dizlerime oda doktorum normal dedi sizin nasıl gidiyor 🌸cinsiyetımız erkek sizin ki ne 🐣
GamzeeTopcu anneoluyorumm13 korkulacak bir şey yok ben sancılarım olduğunda açıklık muayenesi oldum tekrar tekrar ve kendinizi kasmadığınız sürece çığlık atılacak bir şey olmuyor .
Nurcikeles anneoluyorumm13 Vallah ben gittiğimde ebe baktığı zaman bastım çılığı ama normallerde canım yanmadı doğumda çok acıdı
Nurcikeles Sunss bana normalde lavman yapılıyor dediler ama ayıptır söylemesi zaten ağrıdan da kaynaklı tolatein geliyor haralde ben doğum yapmadan çıkmıştım büyük abdestime
Sunss Nurcikeles yapıldığı halde mi geliyor yani anlamadım ay zor bir süreç Allahım yardımcımız olsun 🌸
Nurcikeles deletedmom7263 Paşabahçe devlet hastanesinde serumla alakalı hiç bişey demediler bende sanıyorum hani ağrımı azaltmak için serumun yarısına kadar zor dayandım zaten büyük ihtimalle tolalet içinde şimdi ıkınıyorsun ya bebek tolalete düşmesin diye