dyann1 Merve-tns28 adet belirtisi denecek kadardı adetime 5 gün vardı elimde son test vardı bi gün öncesinde yaptım negatifti zaten negatif yapıyım en azından aklım karışmaz dedim yaptım silik çizgi çıkmıştı anında 🤣
Oznurcivan Merve-tns28 Test üstüne test 😄😄 kaç tane yaptım sayamam 😄 en son yaptığım da kızım yanıma geldi anne napıyosuuun dedi bebek var mı yok mu ona bakıyorum dedim bence var dedi karnımı sevdi teste baktım yok biraktım testi çıktım banyodan 5 dakika sonra gittim baktım aşırı silik bir çizgi vardı sonra kan verdim beta 28 çıktı öyle öğrendik 😄
Gamzeeecn 6 ay uğraştık 😂😂😂 kaç tane eczaneden test alıp para dökmüşümdür bilmiyorum 😌en sonunda çift çizgiyi gördük ve beklediğimiz için çok küçükken öğrenmiş olduk .değerlere göre 8-10 günlük kadardı
Merve-tns28 G12s_18 ay herkese böle nasip olsun ben cok uğraştım tam pes ettiğim zamanda anladım hamile oldugmu 1 aylık olmustu bile 😊
Nesrnn Adet gunumde ogrendım belirtmek yoktu her an adet olacak gıbı karın kasık ağrısı vardı hatta hamıleymışım ev tasıdım