Rusapolat EsoMom_ dur kız doğuralım zayıflarız 😂😂 sanırım senin de bir bebek kaybın vardı doğru hatırlıyorum dimi
EsoMom_ Birmelekanesii benimde kafam karıştı hep ben 9 haftadayim beş değilde kalçama sürekli kramp giriyor bu aralar kaşık ağrım var
EsoMom_ Rusapolat evet 54 kg ganile kalmıştım 67 ke doğurdum 58 e düşmüştüm insallah bu sefer daha fazla zatıfşarım :)
ipek-15 EsoMom_ 10. Hafta😇 ara ara gelen öğürme hisleri, hafif sendelemeler, sabah ayıkamama, küçük küçük gelen pis boğazlıklar yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik 😊
ipek-15 Aaaa9698 beeeenn :) Bazen 4 5 aylık gibi şişti karnım ve acayip gaz birikiyordu. Şuan 10. Hafta geçti
ipek-15 EsoMom_ hiç deme inşallah 9 aya kadar tanker gibi olmayız zaten yeterince kilolu hamile kaldım çok almak istemiyorum iştahım kapansın istiyorum bebeği etkilemeyecek şekilde. Ama bulantım olsa bile iştahım etkilenmiyor😂
merymom_ 9+5 teyim bende 🥰 bıraksalar tüm gün uyur ara sıra yemek yemeye uyanırım😂 son 2 gündür kasık ağrım oluyor regl ağrısı gibi değil ama böyle kasılıyor sanki o zaman karnım baya sert oluyor zaten. Kasılma geçince yumuşuyor.
EsoMom_ ipek-15 benimde öyle bende kilolu kaldım çok almayım diyorum midem bulanıyor ama yiyesim geliyor bişeyler deliriyorum sksjsjdjd
yagmurx EsoMom_ bide bu nasıl hesaplanıyor 1 hafta regl sürüyor zaten benim 10 güne kadar sürmüştü hamile kaldığımda zaten kafadan 2 hafta oluyor hemen çocuk olmadığına göre bi anlatırsanız sevinirim
yagmurx EsoMom_ beni uygulama 6+1 gösteriyor ama doktorun dediğine göre 4+3 sanırım geç döllenmedir dedi küçük olduğu içinmi umursamadı acaba 2 hafta geri olunca ne oluyor
EsoMom_ yagmurx canım bebekler hızla buyudukleri için o arayı kapatıyorlar bazen iki hafta öne bile geçebiliyorlar sen sürekli besleyici şeyler ye bebeklerin gelişimi ultrasonda hep değişkendir normal uyumlular son adet tarifine göre gider geç dollenme olanlar da ultrason durumuna göre ama 12. Haftadan sonra bebek hızla büyüyor ve haftasının önünde gidiyorlar genelde :)))
EsoMom_ ipek-15 kız napim göz hakkkı sksjsjdjdjxjdjs yarın muayeneye gidicem tartacak doktor beni öldürcek kesin sksjsdjsj Hala aklım fikrim çikolata kekstra falanda sksjsjdjd