Kubraabay Bebeğimi emziriyorum emerken sıkıntı yok yutkunma sesinden süt geldiğini anlıyorum sıkınca da geliyor elimle ama sağım yapınca hiç süt gelmiyor bi sebebi var mıdır ne yapmam lazım acaba sağmakta istiyorum
minikbebegim06 Kubraabay ben makinenin bir parçasını takmayı unutmuşum öyle denemisim gelmiyor sanıyordum meğer makine cekmiyormus onu kontrol edin her parçası tam mi içindeki silikon uç falan
Oznurcivan Kubraabay Makinenin parçalarına dikkat edin içinde silikon çok önemli bir parça oluyor o olmazsa sağım yapamazsiniz göğsünüz acır hatta parçalara dikkat edin bir daha deneyin bir de elle sağmak çok zor bence sadece makine ile sağın
minikbebegim06 Rafaelli alakası yok sağım yapmak uyardığı için sütü artırır süt artırmak için sağım yapmak önerilir
Guzelanne56 Rafaelli 4 aydır hıc emmeyen bebegımı sadece sağımla beslıyorum mama almıyor aksıne sağım sütü arttırır tabi duzenlı yapınca Ben her 3 saatte bır sağım yapıyorum bebek emermıs gıbı aktıf goguslerım
Aylaa123 Kubraabay belki makinanın çekiminde bir sorun vardır elle sağın yada sütünüzün olduğundan eminmisiniz yutkunma sesi hava yuttuklarındada oluyor çünkü
Rafaelli Guzelanne56 ben sagım yaptım sutum baya iyiyken azaldı digerinede zararı oldu , zaten zorla tutuyordu bende ilaç içerek kestim artık tutmadıgı ıcın ateşım cıkıyordu mecbur kestım
Emine-tuncfu Kubraabay sağım ile bebek çekimi aynı olmaz hem sağan hem emzirme tecrübeli biri olarak söylüyorum sagimdan genede vazgeçmeyin sürekli her boşlukta sağımda yapın pompaniz manuelse az gelir buda önemli