Kahvedelisi Kızlar bunu ne zaman yaptınız doktorum bana haftaya Salı günü yap dedi regl dönem uzunluğu 28 gün sürüyor regl uzunluğum da 4,5 gün sürüyor kulanan gebe kalan var mı
Cicekbahcesi12 Kahvedelisi tamamen ayniyiz canim seninle bende 28 gunde bie goruyorum ve 4-5 gun suruyor. Bu markayi denedim ve sonuc aldim suan 5 haftalik hamileyim sukurler olsun 🤲 adetim biter bitmez baslayip her gun ayni saatte yapiyordum
Katya1 Kahvedelisi bende bunu kullandım gebe kaldım düzenli olarak aynı saatlerde yap sabah akşam yapıyordum ben
Kahvedelisi Cicekbahcesi12 gün de kaç kere yapıyordun peki hangi saatlerde yaptın bana bilgi verir misin
Cicekbahcesi12 Kahvedelisi sabah 11 de bisey yiyip icmeden 2. İdrarimla yapiyordum. Cunku testi yapmadan 2 saat once sivi alimini kesmek gerekiyor ben garanti olsun diye bisey yiyip icmeden sabahki 2. İdrarimla yapiyordum. Gunde 1 kez yapiyordum cunku iki kere yapilan testler genelde kafa karistiriyor. Pik gordugum gunu ve ertesi gun gece 3-4 gibi degerlendirdim
Mehlika_ Cicekbahcesi12 kızlar peki başka dikkat edilecek bişey var mı ? Mesela yumurtlama olmadan da ilişkiye girmek gerek mi yoksa sadece yumurtlama günü mü
Cicekbahcesi12 Mehlika_ yumurtlama gorene kadar ben bir gun denedim bir gun bos biraktim yumurtlama gordugum gun aksami denedim ve ertesi gun gece 3-4 gibi denedim sonrasi tamamen sizin keyfinize kalmis 🥰