Bir_prenses tabiyki var ama adet olarak bakmayın yanilirsiniz. Ovulasyon testleri var onunla tam olarak hesaplayabilirsiniz yumurtlama günü ve bir sonraki gün erkek olma ihtimali çok yüksek yumurtlamadan 5 gün önce ve yumurtlamaya kadar kız olma ihtimali çok yüksek. Onun nedeni x taşıyan spermin daha yavaş ama daha uzun ömürlü olması y taşıyan spermin daha hızlı ama ömrünün az olması. Ayrıca oh değerleri de var sanırım erkek bebek iicn daha çok potasyum ve protein ağırlıklı beslenme kız bebek için bol yeşillik ve süt ürünleri galiba tam bilmiyorum ama onu. Birde inanır mısınız bilmiyorum ama bir yerde yabancı bir Dr un makalesi vardı. Ay takvimi var ay takvimine göre ilişki yaşadığın zaman ay burcu eril burçta ise erkek dişil burçta ise kız oluyormuş
Bir_prenses tabiyki var ama adet olarak bakmayın yanilirsiniz. Ovulasyon testleri var onunla tam olarak hesaplayabilirsiniz yumurtlama günü ve bir sonraki gün erkek olma ihtimali çok yüksek yumurtlamadan 5 gün önce ve yumurtlamaya kadar kız olma ihtimali çok yüksek. Onun nedeni x taşıyan spermin daha yavaş ama daha uzun ömürlü olması y taşıyan spermin daha hızlı ama ömrünün az olması. Ayrıca ph değerleri de var sanırım erkek bebek iicn daha çok potasyum ve protein ağırlıklı beslenme kız bebek için bol yeşillik ve süt ürünleri galiba tam bilmiyorum ama onu. Birde inanır mısınız bilmiyorum ama bir yerde yabancı bir Dr un makalesi vardı. Ay takvimi var ay takvimine göre ilişki yaşadığın zaman ay burcu eril burçta ise erkek dişil burçta ise kız oluyormuş