1devaannesi Kızlar ben hali ,koltuk yıkama makinasi aldım ama şu püskürtme yeri arızalı geldi bir koltuğu yıkadım sorna su tabancası tutukluk yaptı ve şu fışkırtti sürekli benmi odicem kargo ücreti ni karşı tarafmi iade yapıp yenisini alacağım
KumpirsMom 1devaannesi hangi siteden aldınız ? Ben hepsi buradadan bi cihaz aldım teşhir yollamışlardı gelip kapımdan ücretsiz aldılar bişey ödemedim farklı bi marka ise orasını bilemem ams hepsi burada ve trendyol kendi karşılıyor her şeyi
KumpirsMom 1devaannesi kusurlu ürün gönderdi diye iade kaydı oluşturun gelip alıyorlar almasalar bile anlaşmalı marketler veya dükkanlar var siz sokağınızda mutlaka vardır gelip Ordan alırlar sizin öyle uğraşmanıza gerek yok
KumpirsMom 1devaannesi adresimden alınsın seçeneği çıkmadı mı ? Yada yakın anlaşmalı işletmeye bırakacağım seçeneğide çıkıyor dediğim gibi sokağınızda size en yakın yeri haritadan gösteriyor siz gidip oraya veriyorsunuz iade kodunuzla onlardan gelip alıyorlar
1devaannesi KumpirsMom karşıma öyle birsey çıkmadı yırtıcı kargoyu arayıp kurye talep ettim çalsam saatleri içinde gelirler herhalde cnm ya çocukla gitmekte istemiyorum,
1devaannesi KumpirsMom teşekkür ederim sayende aradım gerçekten Allah razı olsun cocukla zor oluyor birde asi olmuştu aşırı huysuz kızım