Ayshababy Kızlar biberonları kaçıncı haftada yıkayıp kaynatınız 32 haftalığım 35/36 yıkıyım diyorum zaten 10dk
cerengeredeli Ayshababy ben acelemi ettim naptim bilmiyorum ama 25+5 deyim dün yıkayıp kaldırdım bugün. Nolur nolmaz diye düşündüm, çantamı da hazirliycam haftaya🥹
queenanne1 Ayshababy kaynatın kurulayın koyun kullanılmamış şey mikrop yuvası olacak değilya gayet hijyenik oluyor zaten temiz🫠
cerengeredeli Ayshababy ya imkanınız oldukça yapmaya calisin. Bebislerin ne zaman geleceği belli olmaz kendileri seçiyorlar gelecekleri zamanı 😁
Ayshababy Girlmama bende 36 gibi yıkarım onlar kolaydır ani durum olsa bile burda anne çantasının içinde herşey oluyormuş Biberon emzik bez
PAG Ben 32 haftalığım geçen hafta herşeyi hazırlamıştım iyi ki öyle olmuş,bugün erken doğum riskim olduğunu öğrendim kendinizi iyi hissediyorken yapın fikrimce.
Ayshababy PAG hani hastaneye bile gitsem eşimde yıkar düşüncesindeyim zaten yurt dışındayım hastanelerde anne çantası veriliyor içinde emzik Biberon herşey var o yüzden rahatım galiba 😳
Psikoanne 34.haftadayım daha kıyafetlerini yıkayamadım , hafta içi çalışıyorum bi sorun olmazsa cumadan yıkamaya başlayıp cumartesi pazar ütülerim inşallah. Biberonu da daha yeni sipariş ettim , gelince onuda hallederim artık 🤤🥲
queenanne1 Ayshababy ortalıkta durmazsa niye toz olsun kız. sen çok detaycı ve mükemmelliyetçisin bak sana söyliyim bu kadar detay düşünme yorulmuyo musun🥹
Psikoanne Ayshababy bizde odasının gelmesini bekliyorduk , odası gelince yavaştan başladım hazırlıklara da geç kaldım mı diye de düşünüyorum . Biter inşallah
Ayshababy queenanne1 bebek konusunda gerçekten çok detaycı oldum ilk diye mi anlamadım gitti normalde hiç takılmam dediniz gibi kaynatıp temizleyip kenara koyayım 😂