48sibel 1 Ocak 2025 itibariyle cikan doğum yardimi başvurularını yaptınız mı? Paralar Ne zaman hesaba yatmaya başlayacak acaba ?
Aras_evinn21 Mucizee80 mrb nasıl yaptınız acaba benim yeğenim için yapmaya çalışıyoruz sürekli sistemden atıyor çocuk TC bilgilerine gelince sistem atıyor sizde böyle bir sorun oldu mu
Denizz43 Aras_evinn21 sosyal hizmetlere gitsin oradaki görevliler kendi bilgisayarindan başvuru yapıyor
48sibel Aras_evinn21 googleden olmuyor ben bilgisayardan Microsoft edge tarayıcısı dan yaptım ilk denemede oldu yoksa defalarca denemiştim.
Aras_evinn21 merveahrl teşekkür ederim inşallah öyle olur bide benim anlamadığım bir şey daha var şimdi yengemin 3 çocuğu vardı 4. oldu bu Şubat’ta şimdi o tek seferlik mı alıcak yoksa artık 4 çocuk için her ay 5 bin mı alıcak onu anlamadım bilginiz var mı
Aras_evinn21 Mucizee80 evet bizde tlfndan denedik sürekli atıyordu sistemden teşekkür ederim öyle deneriz
dkjannsbd Aras_evinn21 annenin mi gitmesi lazım acaba bilgisayardan yapılmazsa yoksa baba yapabilir mi
48sibel dkjannsbd para anneye yatacak. Ama baba anne adına başvuru yapabilir. Gitmesine gerek yok bilgisayar üzerinden e devletten oluyor onlar da e devletten yapıyor
Aras_evinn21 48sibel onu denemedim hiç tlfndan yaptık evde bilgisayar yok ancak birinden yapmak lazım