Ddm28 Kızlar merhaba o kadar üzgünüm ki 2.5 aylık kızım var ama benim sütüm kesiliyor bu sıralar küçüğüme sürekli mama vermeye başladım mecburiyetten çünkü sütüm sadece iki damla geliyor sütümü çoğaltabilmem için önerilerinize çok ihtiyacım var 😔
bravo61 Ddm28 tahin vs diyorlar dene istersen ama kesilirsede dert etme elinde olan birşey değil bu senin. Emmesi tabi daha sağlıklı ama kesilirsede mamayla olsa aç kalmıcak sonuç olarak
ipekmom_ Ddm28 bestlak damla ve aktarda milk tea satılıyor denemenizi tavsiye ederim, ayrıca 1damla bile olsa yinede emzirmeye devam edin
Kk39 Ddm28 bestlak damla ve emziren anne çayları sürece yardımcı oluyor birde bebeğiniz emmese dahi elle yada pompayla sağım yapın memeye ihtiyaç var süt üret uyarısı vermeniz gerekiyor arz talep gibi düşünün birde il sağlık müdürlüklerini arayıp emzirme danışmanlığı almak istiyorum diyebilirsiniz devletin tamamen ücretsiz hizmeti sizi uygun bir danışmana yönlendiriyorlar en azından uzman görüşü ile süreci olumlu yönde çözersiniz
[silindi] Ddm28 ha meme reddi benimki 2.ayda red basladi kabus gibiydi yere minder serdim yerde uyutmaya başladım uyanır uyanmaz Yanına uzanıp memeyi ağzına verdim gece uyanınca da esimi uyandırdım emziriyorum bizi izle ben uykuya dalmiyim diye derdim uyanık kaldığı süreçte asla emmedigi için sağım yaptım gece uyurkende biberonla verdim 6.ayda ek gıdaya başladığımıza güvenerek ve sağımdan yorularak pes ettim ve tekrardan meme tutmaya başladı
Zeyneppp16 Ddm28 canım bir doktor var instagramda belki duymuşsundur tam ismini yazınca yayınlatmıyor burası Dr. mefeka sesli harfleri silip yazabilirsin. Advictör diye bir takviyesi var sütü arttırıyor doktora yazabilirsin. Ben takviyelerini kullanıp gebe kalmıştım güvenilir yani
18YavuzSelim25Alparslan İki buçuk, üç aylıkken hemen hemen her bebek emre reddi yaşıyor bu bir atak. Karanlık ortamda, ayakta hafif sallanarak emzirmeyi deneyin. Arkadaşların söylediği takviyeleri kullanip birde sağım yaparak artırırsınız insallah.