miracsmom_ yasarceyda12 küsüratlı çıkmış bence artacak gibi duruyor inşallah artar bebiş hakkında hayırlısı olsun🥰🥰
yasarceyda12 miracsmom_ amşn canım nasip hayırlısı olsun doktor bu ay deneyebilirsiniz dedi 5.5 ay önce sezeryan oldum bebeğim 10 gün yaşadı vefat etti insan hevesleniyor
yasarceyda12 miracsmom_ birde şimdi baktım diğer hamileliğimi öğrendiğimde adete 3 gün varken 30 çıkmış pazar günü adetime 3-4 gün kalmış oluyor ortalama orda anlaşılır nasip inşallah rabbim ne zaman nasip ederse doktor 3 ay eene olmazsa gel dedi daha bu ilk ay
yasarceyda12 Aryennn nasip canım belki ikizdir tüp bebekte çok oluyor birde transferde direk yerleştirdikleri için kanda hemen çıkmışta olabilir şimdi bizde döllenme yerleşme felan derken ama rabbim gönlündekini versin inşallah ♥️
mrvess Benim de 21 i bat dün test yaptım çok çok silikti bugün sabah biraz daha belirgindi ama yine de silik yarın kan vericem hayırlısı olsun 🥰
BengiK mrvess benim de bat 21 veya 22. 7 nisanda catlama oldu. Kan bugun vericem ama cizgiler cok mu az diye vesevese ettim. Of
Canan__ mrvess bugün yapamadım ben malesef test yoktu elimde birazda umudum yok gibi öyle görünce vazgeçtim hayırlı olsun inşallah kandada güzel sonuç alırsınız