yesildeniz_ Sendenbanakalan bugün adetimin 6. Günü ovulasyon böyle çıktı. Ama inşallah sizinki gebeliktir
Cicekbahcesi12 Minik_04 adete yakin ovulasyon testleri tekrae koyulasinca gebelik habercisi olabiliyor canim bende oldu olan baska arkadaslar da var insallah sizinki de gebelik habercisidir 🥰
Sendenbanakalan adatuna 2,3 nisan diye degerlendrim o haftayı ama blmiyorum ttutmu tek belrti olarak gögüs hasssasiyeti yok digerleri hep var bu gögüs hassaslıgı herkestemi oluyor
yesildeniz_ Sendenbanakalan 2-3 nisansa test yapsanız çıkar benimki de o tarihlerdeydi dün kan verdim negatif çıktı
Sendenbanakalan adatuna test gecikince yapıcam tekrar diger gebeligimde günümün 3.günü gecmişti pozitif silk cizgi ile ögrenmiştim ( düşük oldu hayırlısı ile saglıklı gebelik olsun )
Sendenbanakalan EsoMom_ Bu testi ayın 13. Gibi yaptım galiba yok diye pek umursamadım tek cizgi görünce ama demin bakınca tam gözkükmesede silik var gibi sizde digörüyomusunuz?
GezenTavuk_2 Sendenbanakalan awox ile dene canım kuruma çizgisi vs çıkartmıyor bu tarz testler maalesef ikilemde bırakıyor 🥹
Cimcime30 Sendenbanakalan hıc görmedım kutuma çıkardığını bnm hep yoktu hep negatıftı sende cızgı var erken gebelık yaptın mı