Meltemyk Kızlar 3 hafta geç döllenme olablir mi sata göre 9 hafta 5 gün olmam lazım ama 6 hafta 5 günlüğüm normal mi acaba doktorlar malesef bişey demediği için
Eldgrn Meltemyk benim 15 gün geç döllenmeydi doktorum adet tarihimi düzenlemişti. Sonra o tarihten itibaren ilerledik
Sevda_kygszz Meltemyk benimde gec dollenmeydi son adet tarihim 30 eyluldu ama 15 ekimden hesaplaniyor suan 8+5 de kalp atisini duymustum bende suan 26+1 olarak yola devam oglum oluyor💙
agacall Meltemyk benimde normalde 3 hafta sonradan görünüyor aslında 16 Aralık adet ama 25 Ocakta bebek oluşmuş görünüyor çok kafa karıştırıcı gerçekten ya
Emelcannn Meltemyk bende 7 haftalıkken kalp atışını duymaya gittim doktor duyamadı çok küçük dedi geç döllenme olmuş dedi son adetimi bir hafta ileri çekti 10 gün sonra gel duyarız dedi doktorun demesine göre tekrar 7 haftalık olunca gittik kalp atışını duyduk olabilir yani doktorun söylemesi gerekiyor ama bana devlette demediler özelde öğrendim
sylvia Geç döllenme olduğu icin böyle olabiliyor, benim sat ayın 2 siydi doktorum 13 olarak değiştirdi. 5+2 de keseyi görmüştüm sonra 7+2 de gitmiştim kalp atışını duymuştum.
Meltemyk Sevda_kygszz Sevda_kygszz çok teslleur ederm Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah umarım hiç bir sorun yoktur bendede
Snemrcan Sevda_kygszz regli tarihinize 15 gün ekledi yani normal dimi bu gün ben de geç döllenme olduğunu öğrendim
Meltemyk Emelcannn sanırım devlet doktorlarının ağzından zorla laf alıyoruz insanları korkutuyorlar ve asla bilgi vermiyorlar umarım benimde bi sorun çıkmaz
Ftm7 Meltemyk merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz🌸💕Benim de reglimin üzerinden 4 gün geçti test negatif. Normalde her zaman düzenlidir. Siz gecikmeden kaç gün sonra öğrendiniz? Biz korunuyorduk aslında ama belirsizlik beni çok endişelendiriyor uyku tutmuyor
Meltemyk Ftm7 gecikmemin 9. Günü öğrendim bende belkide yaptığınız stresten dolayı gecikmeniz olabilir