Cort PortakalOrdaKal oh maşallah kuzum çok şükür. İçin rahat olsun bazen anlamsız kanamalarda olabiliyor bol bol istirahat et kendini yorma henüz haftanda yeni olduğundan yerleşme kanaması bile olabilir. Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah 🥰🥰
zeyn42 PortakalOrdaKal şükürler olsun canım yarına kadar imkanın varsa wc harici kalkma uzan dinlen yarın doktorun sana gerekli ilaçları yazar zaten inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına🤲🤍
Htc4345 PortakalOrdaKal hmm bn kullanmıştım kanamadan ötürü bıraktık ilacı inş yerleşme kanamasidir dinlenin Allah büyük
PortakalOrdaKal Pinar58eslem valla dün de gittim hastaneye bakıyorlar kanama alanı yok kesede bebekte iyi diyorlar. Ama lekelenmem devam ediyor ilk gün pembe gibiydi şimdi çamur gibi oldu.
Pinar58eslem PortakalOrdaKal bende de bir gün oldu lekelenme de bitti lekelenme olalı 5 gün oldu ama yine de içim rahat değil ilaç başladılar mi
Musilk-1 PortakalOrdaKal ben ikinci hamileliğimde 3 ayıma kadar lekelenme geldi hiç birşey vermedi doktor kızım şuanda 14 yaşında lütfen sitres yapma doktor birşey yok diyorsa yoktur
PortakalOrdaKal Pinar58eslem yok canım acildeki doktor istersen progestan alabilirsin eczaneden sen bilirsin dedi ben ısrar edince ama kadın doğumcu gerek yok dedi bende anlamadım. Hala devam da ediyor ama bişey yok diyorlar 🤷♀️
Pinar58eslem PortakalOrdaKal bende de kanama gozukmuyor kese de felan dediler bebek iyi kalp atışı var dediler yine de porgestana başladılar hemen
PortakalOrdaKal Pinar58eslem aynen bana da öyle dediler doktor bana dinletmedi ama kalp atışı var dedi ama progestana gerek yok dedi. Çok sancım da var o da beni korkutuyor.
Pinar58eslem PortakalOrdaKal doktor diyorsa doğrudur canım ama aklında soru işareti varsa başka doktora gözükebilirsin ben iki tane doktora gittim