Ask45 Bir dolu bir boş olarak ilerliyorum . Adetim bitti yeni ilişkiye başladık. Salı ilişki oldu perşembe olması lazım fakat perşembe doktor randevum var eşimde işte olacak. Bu gece 12 den sonra değerlendirsem bir sonraki güne geçmiş olurmu
erikarpuz Ask45 bence olur yani aslında bu kadar hesap yapmaya gerek yok zaten adet biter bitmez yumurtlamaya kadar 3 günde bir yumurtlamadan sonra 2 günde bir yeterli oluyor ben bu şekilde daha önce hamile kalmıştım
erikarpuz Ask45 olur canım ama hiç oldu bu olmadı mı acaba diye düşünme akışına bırak inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla rabbim nasip eder 🫶🏼
Ask45 erikarpuz amin inşallah canım ya zaten yeni bitti adetim 8. Gün başladık bi dolu bi boş yapmak daha saglıklıymış ya kaçırırsam diye korktum açıkçası
erikarpuz Ask45 ama bu şekilde korkarsan zaten olmaz sen rahat ol ki olsun bebek için diye düşünmeyin akışına bırak daha iyi olacaktır canım
erikarpuz Ask45 valla en önemlisi kafadan atmak 10 ay hamile kalamadım son ay olursa olur benden mi sanki Allahtan napalım elimizden geleni yaptık dedim o ay olmuştu bu yüzden ısrarla söylüyorum canım benim ne demek 🌸
Ask45 erikarpuz bu gidişle bende o kafaya girmeye az kaldı canım ovülasyon testlerinide sıpıtıp atıcam robot gibiyiz onlarla