Suna_dmrlp Haftadan bu yana elimde uyuşma var normal mi bu durum acaba şu an 29 haftadayım hayla geçmedi doktorum ödemden olabileceğini söyledi öyle midir
Alyadnz33 Suna_dmrlp geçen hafta gittim el uyuşmazlığından 2 tane kalp damarım tıkalı çıktı doğumdan sonra anjiyo olacam kalp cerrahisine kalp damar hastalıklarına gitmeniz lazım kadın doğum bilmez bu işleri
Meyra19 Suna_dmrlp benim ilk gebeligimde en büyük sıkıntım o oldu sinir sıkışması resmen ellerimi duvarlara çarpmak istiyordum o kadar şiddetli bir ağrı uyuşma hem kilo alımı hem ödem etkileniyor maalesef ele takılan bileklikler var onlardan takabilirsiniz bana son çare kortizon vuruldu
Nurbesteee Suna_dmrlp bende aynı durumdayım azap oluyor resmen çok kötü bir his gerçekten dayanamıyorum artık uyku uyuyamıyorum doktorum magnezyum takviyesini günde 2 ye çıkar geçmezse ek bir hap yazayım dedi ödemden olduğunu söyledi 29 haftalığım son 2 haftadır böyle su an gözlemliyorum geçecek mi diye bakalım
xEndless Alyadnz33 sizin gebelikte mi oldu ? Bende de 26. Haftadan beri el uyusması var sabah kalkınca uyuşuk oluyor geçiyor sonra
Meliok Alyadnz33 kardiyolojiye mi gittiniz acaba kalp damara mı? Benimde 3 hartadır uyuşuyor elim ve ayaklarım artık dayanamıyorum çok zorluyor. 31 hattalık hamileyim. Ve nasıl baktılar damar tıkanıklığını nasıl anladılar sizde?
Cgzz 32den beri cekıyorum Allahımm gebelıkte yasadıgım en iğrenç his bu galiba yazı yazamaz duruma gelıyorum bazen doktorum banada ödemden dedi elim şiş biraz dikkatte edıyorum tuza falan ama gecmıyor
Deryakuzusuuu Benimde oldu doktor bana magnezyum verdi. Bacaklardaki geçti ellerimdeki geçmedi. Sabah akşam iç dedi. Günlük bir tane maden suyu da içiyorum
serrascs Benim de neredeyse ilk trimesterden beri var, doktorum ödemden olabileceğini söylemişti. Şu an 30.haftadayım özellikle sabahları uyandığım ilk zamanlarda artıyor, gün içinde çalışırken biraz zorluyor
biranne_birbebek serrascs 34 haftayı bitirmek üzereyiz bizde. Önceden ara ara olurdu ama şimdi sürekli elim karıncalı hafif uyuşuk. İnşallah bir çaresi vardır haftaya doktora soracağım🫠
Talentedmom Suna_dmrlp her sabah kalktığımda benim de hep ellerim uyuşuyor ellerimin üzerinde yatmıyorum ben de merak ediyorum sebebini nedir acaba?
Meliok Alyadnz33 anladım canım çok teşekkür ederim bende kontrole gittiğimde doktorumla görüşeyim bu konuyu🙏🏼
Talentedmom Alyadnz33 bakalım gidince söyleyim ben de gündüz oluyor mu benim sadece uyandıktan sonra oluyor