Tugba_turk46 Balbebek012 son 8 korku , heyecan, mutluluk karmakarışığım 5 yaşındaki oğlum nasıl tepki verecek onu çok merak ediyorum çünkü 1 haftadır aşırı hırçın kardeşi istemiyorum diyor
Balbebek012 Tugba_turk46 hediye filan alın annesi sevdiği abur cuburu alın bunu kardeşin almış seni çok seviyor diyin sürekli biz böyle kardeş kıslçkançlığı yaşamadık çok şükür 💗
Balbebek012 Dilamser ahahhaa 😂😂 ay burda 43.haftada doğan bebek gördüm o yüzden normal geliyor bana 😅😅
Balbebek012 Selim_Alparslan amin inşallah canım benim💗 olsun yarılamış sayılırsın inanki daha dün test yapmışım gibi nasıl sona geldim anlamadım
Selim_Alparslan Balbebek012 yaaa hadi bakalım öyle olsun kusum 😊 dua et bol bol cok zor geçiyor cok ağrım var 🥹
Balbebek012 umutluanneadayi sağlıkla gelsin annesi daha zamanı var belki döner kendisi tabi canı isterse🥰
umutluanneadayi Balbebek012 10 gün içinde döndü döndü dönmedi gün verecek doktorumuz 😌 ama yeri daraldığı için zor dedi
Dilamser Balbebek012 ay o kadar bekleyemem çok riskli oluyor en fazla 40 haftam dolsun dogmazsa suni ile dogurmayi düşünüyorum daha önce 2 gebelik geçirdim ikise suniyle odku kendi sancim olmadı acıtıyor ama öldürmüyor 😁