minegkaya kızlar bebeğimin hareketleri iki gün öncesine kadar dışarıdan görülüyordu ama son iki gündür sadece ara ara minik tekmeler var sadece endişelenmeli miyim yoksa bu haftalarda zaman zaman böyle olur mu
06haziran minegkaya endişelenme canım ben 29. Haftadayım iki gün önce sabahtan akşama kadar hareket etmedi çok korktum akşam da çok hafif hissettirdi 24. Haftadan beri arada bi korkutuyor 😅 bi ara 3 gün hissettirmemişti
cerengeredeli minegkaya pozisyonu değişmiş olabilir gün içinde hafifte olsa ediyorsa bir sorun yoktur bence. Ama bunun dışında bize soylemediginiz riskli bir durumunuz varsa bir doktora görünün
Susamommysi minegkaya bende 28 +5 im geçen hafta da böyle oldu dün de böyleydi hareket etmiyor hiç bazen de durmuyor tam tersi oluyor şükür yeni gezinmeye başladı korkma normal bence belki büyüyorlar yerleri daralıyor alışana kadar hareket etmiyorlar çok
06haziran minegkaya evet gerçekten öyle bi gün aşırı hareketli olduklarında hemen alışıyoruz😅 doğsalar rahat edecez gözümüzüm önünde olacaklar
minegkaya Susamommysi bugün 28 olduk bizde arada burdayım diyo sağolsun, yerine alışsın bi an önce kıpır kıpır olsun bebiklerimiz
Esma006 minegkaya bugün 27 olduk bugün az oynadı iki gün önce durmuyordu bile olabilir demekki 27.ci haftalarda
minegkaya Esma006 27.hafta kehaneti diyolardı bu sitede zaten bugün 28 olduk hala mıymıy kızım bakalım geçer diyorum