Girlmama Meryemdd evet ishal olmustum doktorum ilacimi degistirdi sidefer sase verdi 400 tl civari fiyati ayni gun sorunum gecmisti direkt agiza dokuyorum tadi kola gibi
Meryemdd deryakrgz ben kokusundan ve büyük olmasından dolayı içerken midem bulanıyor. 2gündür içmeye başladım inşallah bende kabızlık yapmaz
Senanur07 Esseraa22 bende ilk ocean kullanmıştım ama hiçbir işe yaramadı doktorum değiştirdi sonra ilacı sizde işe yarıyor mu
Esseraa22 @Senanur07 evet bizim sikintimiz yok şükür daha sonra bı tahlil daha yaptiracagim kan değerleri iyi gelirse bırakacağım çok az bı kansızlık vardı bende
busra05_ Gyno fero sanol kullanıyorum 34. Haftamdayım büyük oldugu için aç karna bide yutarken bazen midemi bulandırıyor ama mecburr en önemli seymıs( bazen içmeyi unutuyorum aksıyo)
balbe busra05_ Kefir tüketiyorum ben kuru kayısı yiyorum, posalı meyveler yiyorum içebildiğiz kadar da su için gerçekten çok faydası oluyor düzenli yapınca bunları ben sorun yaşamıyorum gynoferro kullanıyorum normalde ben de sıkıntı yaşamıştım başta