Nisannurr 14-15-16 Nisan saat 11-11.30 arasında yapıldı 3 testte. Sat 29mart. İlk 14 ünde başladım teste ama giderek silikleşti acaba yumurtlama oldu da göremedim mi ? Uygulamaya göre 17 Nisan pik diye gösteriyor . Fikri olan var mı ? Pcosum
Zeyneppp16 Nisannurr canım yapmaya devam et daha günün gelmemiş olabilir lh vücudumuzda hep olduğu için yumurtlama dönemine kadar biraz koyu biraz silik çıkabilir normal
Kelebekkkk34 Nisannurr canım pcos her ay yumurtlama olmayabiliyo bide adet döngün kaç günde bir oluyo
Nisannurr Zeyneppp16 Son testim kaldı 🤦♀️yarında deneyeyim bakayım ama 14 Nisan da daha net çıkınca acaba daha öncemi yumurtlama mı oldu yoksa yumurta söndü mü diye düşündüm 😞
Zeyneppp16 Nisannurr geç başlamışsın çoktan yumurtlama olmuşta olabilir normalde bitince başlanır yumurtlama görene kadar devam edilir. Sen en iyisi gün aşırı ilişki yaşa. Yumurtlama olursa da yakalamış olursun
Kelebekkkk34 Nisannurr o zaman henüz yumurtlama olmamıştır bence canım bu testler pcoslu kadınları çok yıpratıyo bence. ben de pcosum yapıyodum bırakmaya karar verdim testlerin bittiyse gün aşırı ilişkiyle devam et canım inşallah olur tez vakitte
Nisannurr Kelebekkkk34 son 1 tane kaldı yarın yapacam inşallah pik görürüm. Geçen ay yaptım pik gördüm ama gebelik oluşmadı bakayım bu ay nasıl olacak
Kelebekkkk34 Nisannurr pcosta ovulasyon testi biraz yıpratıcı oluyo canım bende de pcos var bıraktım yapmayı kafamı çok karıştırdı çünkü. Testin bittiyse gün aşırı denemeye devam et tutar inşallah tez vakitte 🥰