Mnzek Bugün 5.0 haftalıgım kontrolde kese var ama bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar gel dedi korkmalı mıyım normal mı
Marsmelow Mnzek canım korkmamalısın normalmiş. 6. Haftada bebek minicik nokta gibi görünmeye başlıyor.
nilllayy Normal bende de öyle olmuştu 4. Haftada gitmiştim 2 hafta sonra çağırdı doktor bebişi de görmüştük kalp atışını da duymuştum. Sıkıntı yapma kendine bu doğal süreç
asil15 Kızlar bende aynı durumdayım adet gününe göre 7+4haftalik ama ilski tarihine göre 5+4 haftalık dun keseyi gördü ama bebek yokdu bos gebelik olabilir dedi 10 gün bekliycez
Sizdenbirii1 Mnzek bende bugün gittim tam 5 haftalık keseyi gördü ama bebek için çok erken dedi 10 gün sonra kontrole cagırfı hem bebeği hem kalp atışını duyarız dedi
Buseliiiiiiiii 5 haftayım alttan baktı keseyi gördü bebeği görmedi aynı bana da 10 gün sonra gel dedi. Alttan baktırmak iyi değil diyolar sizce normal mi
Fatmanurr94 Keseyi gören arkadaslar, kesede yolk saci da gördünüz mü? Bana henüz erken dedi ama yinede yolk sac olmadigi ickn tedirgin oldum🥺