hamcokelek33 Arkadaşlarım bugün kontrolümüz vardı doktorum bebişin suyu azalmış dedi, bol su ve havuç önerdi sıkıntı olmaz 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sıkıntı olur mu sizce, yaşayan oldu mu daha önce. Sızıntıdan mı olur bu
Eliffffkkkkkk hamcokelek33 36+4uz bizimde dün kontrolümuz vardı bana da ne az ne çok sınırda bolca su tüket dedi sorun yok şimdilik dikkat et sadece dedi 1 hafta sonra takrar gideceğiz a
hamcokelek33 Eliffffkkkkkk ay aynısı resmen ben çok korktum açıkçası öğrendiğimden beri havuç yiyip su içiyorum 🥹
hamcokelek33 Eliffffkkkkkk ben bu ara suyu birsz az tüketmeye başlamıştım ondan olduğunu düşündüm açıkçası ama sızıntı olmasıyla vs ilgis var mıdır acaba
Eliffffkkkkkk hamcokelek33 onu da söyledim sızıntı oluyo gibi geliyor dedim yok akintidir o dedi, havuç, deveci armudu ve su 3lusunu her gün tüketiyorum biraz daha fazla su içeceğim artık
hamcokelek33 Eliffffkkkkkk benim de aynı geliyor ama bende uzun zamandır mantar enfeksiyonu var geçmeyen ondandır diye düşünüyordum,çünkü rahim ağzı kısmım genelde kuru oluyor :( çok geçmiş olsun size de