busra05_ queenanne1 evet evet gecen hafta bas aşağı oldugunu döndüğünü söyledı doktorum, aşırıda idrara sıkısık oluyorum ozellıkle asagıda hareket edince hemen wcdeyım🫠
queenanne1 busra05_ bebiş için çekiyoruz bu ağrıları doğurunca geçecek diye kendimi teselli ediyorum🫠 bu arada her klozete oturduğumda alaturkaya oturmak zorunda olanların Allah yardımcısı olsun diyorum zor🥴
danla2711 busra05_ ay amin inşallah kuzum benimkide 27 den beri baş aşşağı😂 sürekli tuvaletteyim çıldırıcam bitmiyorda sinirlenip kalkmasam günlerce tuvalette kalacağım😂
busra05_ danla2711 ahahaha kız güldüm ben bide dün gece tektım evde dedım sabaha kadar kaldım burda sanırım 😂😂
busra05_ queenanne1 klozette var evde ama ne yazıkkı ben alıskın olmadıgım için yenıleyıp kapak kısmını oturamıyorum valla eşim çok istıyor ama ben diretiyorum sanırım yapacak çünkü katlanamıyorum 😂😂
queenanne1 busra05_ Allah seni napmasın çekilcek şey mi o varken yaptır işte inan bende hiç sevmezdim klozeti hamileliğimde alıştım🤦🏻♀️
busra05_ queenanne1 cidden hamılelıkte cekılmez doğru söylüyorsun yaptırmam lazım doğumdan sonra daha zor olur ama kiracı oldugum için eski oturanlar leş kullandıgı için sanırım tiksiniyorum ya
Premsescik busra05_ bendede var 32 haftalığım az önce kontrolden cıktım doktora sordum magnezyum eksikliğinden dedi
ozgeserin arzusss000 bende 27 haftadayım benim öyle çok erken başladı şuan hala daha da devam ediyor kasık ağrım alt tarafımda ağrım var
ozgeserin busra05_ ikiz gebelik benimkisi en son kontrolde aşağıda olan bebek biraz iri ondan baskı ağrı hissediyor olabilir dedi poposuyla baskı yapıyor olabilir dedi