melikeyimmmmm Laydyg dün gece verdim kan tahlili 😅 şiddetli mide bulantısı ve kusmayla gittik acile negatif dedi doktor bu ay olmaz sanırım
Yesim34m Merhaba benimde 9 gün var bugün bir halsizlik sabahtan beri bir bulantı ama sanki çok erken belirtiler için belkide ben yapıyorum kendi kendime hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Yesim34m Laydyg kaç gün kala idrar testi yapsam bilemedim daha önceden de kimyasal gebelik geçirmiştim şimdi de korkuyorum yine öyle olur diye 🥹
Laydyg Yesim34m hiç kötü düşünmeyin iyi düşünün ki iyi olsun en iyisi ozaman sizde adetin gecikmesini bekleyin hiç moral bozma kesin sonuç regl gecikince belli olur
Edavvv Benimde bat 24 beraber bekleyelim 2 kez falan bi kasık agrısı hissettim kendimi dinliyorum ahqjsjw bide gögüs hassasiyet geçen ay erken gebelik poztif çıkıp sancılı regl oldum sanırım kimyasaldı bu ay güzel sonuçlar alırız inşallah
Edavvv Yesim34m bazen psikolojik oluyor evet çok takmadım bu ay son 2 gündür buralarda geziyorum insan daha çok düşünüyor siz ne kadardır çocuk düşünüyorsunuz