Haco Kızlar cogul genelikte nts nasıl yapılıyor kaçıncı haftada yapılıyor acaba duydum ki iki bebek içinde ayrı ayrı yapılıyor muş
Kedi07 Haco benim ilk 29.haftada yapılmıştı. Erken doğum riski olduğu için sancım çoktu. Sonra her hafta yapıldı. 32. Haftadan sonra iki günde bir yapıldı. 35.haftada da doğum yapmıştım. Arkadaşımızın dediği gibi ilk bir bebeğin kalbi bulunuyor 15 dk o sonra diğeri 15 dk.
Minikkuzum00 Haco 32 de yapılmıştı ilk nst. Teke göre daha uzun sürüyor gibi geldi bana iki tane cihaz bağlıyorlar.
irmmoom Haco yani benim gittiğim hastanede yarım saat birine yarım saat birine takıyorlar yatmaktan yoruluyorum 😂😂
Yavuzzynpmhra Haco ay tek yumurta ikiziyse çok uzun sürüyor😮💨😀 ben 1 saat falan yatıyordum biri bir yere kayıyor kaçıyor diğeri geliyor tekrar diğerini arıyotlardı falan 🤭
ozzbsb Benim 34. Haftada yapılmaya baslandı. Her bebeği ayrı dinliyorlar evet. 15 dk bir bebeğe, 15 dk ikinci bebeği dinliyorlar
Merve_kucuk ozzbsb Her bebeği ayrı dinliyorlar evet. Yer değiştirdiğin de aynı bebek olduğunu nasıl anlıyorlar acaba merak ettim
Haco Yaaa cok az kalmış bebişlere kavuşmanaaa darısı benim başıma olsunnnn insallah ❤️ bende 6 haftam var
Haco irmmoom evet sanki ilk başlar çabuk giçtide sonlar hiç geçmiyor 5 haftam kaldı sancım felan olmazsa
ozgeserin Yavuzzynpmhra bende 32 de pazartesi ilk defa girdim 1 buçuk saatten fazla sürdü yani çift yumurta aslında ama çok kayıyor bebekler çok hareketliydi bi türlü olmadı bana bebişlerime sinir oldular 😫😆😆😆
Aaabbbsssddff Haco ortalama kurban bayramına denk geliyor doğum kurban haftası alsa 36 olucaz kurbanı atlatayım desem bayramda ani bir şey olsa doktor bulamamaktan korkuyorum sizin doktorunuz bilgi verdi mi