Minikeller38 Bebeğin eşi rahim agzında dedi doktorum çok dikkat etmemi söyledi çömelmek eğilmek yerde oturmak ilişki yasak dedi . Böyle olupta sonra yukarı çıkan oldumu yoksa hep aşagıdamı kalacak . İlk oğlumda hiç böyle olmamıştı . 16 haftalığım .
CerenDF Minikeller38 Bu haftada tanı koymuyorlar genelde 17 deydi sanırım benim de aşağı çok yakındı rahmi tam kapatmadıysa yukarı %90 çıkıyor benim çıktı
Esra-kk Minikeller38 14 haftalıkken bu tanı kondu cnm bna 22+3 olduk hala çıkmadı yukarıya haftam küçük olmasına rağmen riskli gebelik bölümlerinkabul etmiyor risklisin biz yaptiramayiz dogumunu diyolar Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah cnm inşallah senin çıkar yukarı ya
Kubra998 Minikeller38 dikkat edersen kolay kolay sıkıntı olmuyor bende de vardı çok şükür bi sıkıntı olmadi
Angel19 Minikeller38 bende de vardı bu durum 16 haftalıkken aşagıda dedi doktorum benim kahverengi lekelerim de oluyordu. Bol bol bacaklarınızı uzatıp yatın ağır iş yapmayın.ilişkiye girmeyin. Ben progestan fitil kullandım ekstra. 21. Haftamda çıkmıştı . Sizinki de çıkar geçmiş olsun 🌸
Kedi07 Minikeller38 Benim ikiz gebelikti birinin baya aşağıdaydı tam kapatmamıştı rahğm ağzını. Bana da her şey yasaktı. Sakin ve dinlenerek geçirdim hamileliğimi. İlerleyen haftalarda biraz yukarı çıkıyor denmişti. Ama aynı kaldı. Hiç kanama durumları olmadan doğum yapmıştım.
Mrzbrvdr Minikeller38 benimde plasenta previa teşhisi konuldu 22. Haftamda maalesef yukarı çıkmadı aynı yerindeydi hep , dikkat ettim çok şükür aksi bir durum yaşamadım. Hafta da zorunlu sezaryen ile doğum yaptım 🤗🤲🏻 dikkat edin bol bol uzanın ayaklarınızı yukarı dikin ağır kaldırmayın daha haftanız erken 32 haftaya kadar çıkma ihtimali var