Elis27 Fatoana canım artim verdikleri doz ile mi alakalı vücut ilemi ben dayanamamıştım. Herkesin acı eşigide aynı degil bazılarına bana mısın demiyor yani
mahirsmom Fatoana hiç bilmiyorum valla bana direkt taktılar devlet hastanesinde doğum yaptım bir de ama benim ebe zaten hemen oldu bittiye getirmek istiyordu doğumu çok hızlı oldu her sey
Aylakadin keyfimin-kahyasi-misin merhaba ben yarın yatış yapacağım 41 ile fitil ve suni denenecek ama kalp atışları pek parlak değil korkum var o yüzden acaba sezeryana döner mi diye
Duyulurum Fatoana kendi sancım üç dakikada bir girmeye başladıktan sonra yerimde duramıyordum. Sunide ise aklımı yitirecek gibiydim. Kendi düzenli sancılarım ve açılmam varken suni verdikleri için çok üzgünüm.
Yavuzzynpmhra Fatoana sanırım o suni sancıları saatlerce çektiğim için sezeryandan sonra “bana ağrı kesici yapmanıza gerek yok bir ağrım yok” dedirtti Rabbim. Herşeyin kolayı hakkımızda hayırlısı olsun🥰
Fatoana Yavuzzynpmhra Amin inşallah gerçekten çok önemli bir dua Allah her şeyin kolayını versin doğumlarımızda inşallah 🙏🏻