prensesimveannesi Kızlar sabah doğumum gerçekleşti bebekte bende iyiyiz çok şükür ama sormak istediğim birşey var hala gazım çıkmadı hoşaf falan çok içiyorum su içiyorum sakız çiğniyorum yok gazım çıkmıyor nasıl çıkacak 🥹🥹
Cacaege prensesimveannesi Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın 🌸bol bol yürümeye çalışın faydası olur inşallah
Glsm_68_ prensesimveannesi ohh valla darısı bekleyenlere insallah kolaylıkla😊😊nasıl ilk sezeryanla fark varmi acaba bnmde pazartesi var insan bi tedirgin oluyor
aden_unsal05 prensesimveannesi Canım baktın hiçbir şekilde çıkmıyor lavman iste. Ben o şekilde rahatlamıştım. Geçmiş olsun bu arada 🤍
prensesimveannesi Glsm_68_ bunda daha rahat daha tecrübeliyim illaki ağrım var canım acıyor ama ilkinden tecrübeli olunca dayanma gücü artıyor emzirmeyi biliyorsun gaz çıkarmayı biliyorsun 2.daha rahat geçti 😅🥰
Glsm_68_ prensesimveannesi ayyy darısı bizlere bekleyenlere insallah sütün falan geldimj veyatta biseyler yaptjn mi gelmesi için
prensesimveannesi Glsm_68_ geldi canım 1 gün önceden evde dut kurusu falan kaynatıp içtim hastaneye bestlak damla getirdim suya onu damlattım içtim öylelikle geldi
Glsm_68_ prensesimveannesi nerede bulabilirim ben dut kurusunu acaba oğlumda sütüm gelmedi 5 gün falan çok zordu benim için