Hux Balbebek012 aynen gelsene sen bakıcılık yap sende daha iyi İnsanın duygular var belli benden iyi bakarsın haftada 3 gün gel başla lütfen bayan çok bilmiş inşallah çenen kadar elinde iş yapıyordur
Hux 10gamze keşke benimde annem sağ olsa kayınvalidem yakınımda olsa bende bırakmam ama kimsem olmadığı için haftada 2 3 gün olcak şekilde bi yardımcı düşündüm çünkü o telaşla kendine bile vakit ayıramazken çocuğuna nasıl yetişicegini düşünüyor insan
10gamze Hux başınız sağolsun tabii o zaman ayrı ince eleyip sık dokuyup iyi bir ücretle bir oyun ablası bulabilirsiniz çocuklara haklısınız
Balbebek012 Hux çocuğu senin gibi bir anneye bırakmam ama haberin olsun 😌 yakın olsaydık ücretsiz bakardım kız çocukları çok severim
Hux @“Balbebek012”# Daha doğurmadım aşkım boşuna şimdiden üzülme ücretsiz bakarsın biliyorum benden çok tasalandın zaten benim gibi bi anne diyorsun ya eleştiriyorsun ben o çocuğun geleceği kişiliği işi iyi olsun die bu kadar tasalanıyorum yoksa bakmak bakılır dert değil ama bakmak var bakmak var güzel yetişmedikten sonra neyse valla size daha dert anlatamıcam isteyen istediğini anlasın
minikbebegim06 Hux ya sen hala bakıcı tutacağın için mi eleştiri aldığını sanıyorsun çok komiksin gerçekten tabii ki herkes yardımcı alabilir yanına senin eleştiri aldığın kısım çocuk sesine tahammülüm yok kısmı üstüne insanları maddi durumlarından vurmaya çalışman saçma sapan konuşman
FtmaGlr Hux Sadece gündüzlü değil yatılı filipinli olabilir, tüm ihtiyaçlarını karşılar size rahatlık olur, eğitimlerini çok seviyorum çocuk içinde dil gelişimi destek oluyorlar
Hux Balbebek012 sen şu minikbebegide al ikiniz takılın orda size yazmıyorum kaale alıp işiniz gücünüz yok belli hadi başka yerde oynayın ablası
Yavuzzynpmhra Hux 😃😃😃 3 ay yanımda yardımcım vardı ama sebebi oğlum ani bir ameliyat geçirdi ve ikiz kızlarım küçüktü. Hepsinin ihtiyaçlarına yetişebilmek istedim ☺️ Neyse herkesin kendi tercihi neden ihtiyaö duyduğu ama yazmışken söyleyeyim. Günlük geliyordu haftada 5 gün. Sabah 9 akşam 6. O süre zarfında biz nereye o orayaydı.
Hux Bi iki tane filipinli var P.tesi gelcekler görüşmeye aylık 45 bin istiyor haftada 5 gün bide bi tanıdığımız var kız azerbeycanlı çocuk gelişimi okumuş tanıdığımız biri en azından bi Bakıcam paradan yana sıkıntı yok iyi olsun. İnsan herkese güvenip bırakamıyor hem iyi baksın hem iyi geliştirsin dil öğrensin istiyorum bakalım daha zamanın var inşallah iyi biri çıkar karşımıza
Hux minikbebegim06 kız senin işin gücün Yok mu boş boş mu oturuyon taktın bana 😀sizin gibilerin eleştirilerini ben takmıyorum canım ama istersen köpeğim var adı pamuk onunla konuşabilirsin o çok iyi anlar seni böyle etiket falan ben bilmiyorreee
minikbebegim06 Hux yukarıda bi yorumda havlamissin ya sen daha güzel anlasiyorsundur o işi sana bırakıyoruz 😂😂 bakıcı bebeğe bakarken bol bol havlarsin onla artık insan müsveddesi seni 😂
Hux minikbebegim06 kız ne taktın bakıcıma param var yiyorum sanane bakıcı da tutuyorum geziyorum da bebek de yapıyorum kariyerde sanane başka işin gücün Yok mu git evini topla bulaşıkları yıka ne bilim git uğraş İşte bişeylerle hadi bana bulaşma