R_busra49 ayse999 benimde bulanıyordu burnumu kapatıp öyle içiyodum ardından hemen su kayısı fındık fln atiyodum tadı gelmesin diye
ayse999 Betam 3.25 çıktı düşmüş adet hemen mi olmam gerekiyor ya da günümde mi iğnenin etkisiyse eğer tekrar yükselir mi çünkü yükselen gördüm burda aynı durumda olup?
ayse999 Doktorum iğne etkilemez bebek varsa etkiler falan dedi kimyasala getirdi lafı direkt beta yükselip düşünce adet olmam gerekmez mi kimyasalsa???
Nur8893 ayse999 iğnenin etkisi geçip sonrasında yükselme olabiliyor çünkü daha çok erken . Bende okumuştum burda hatta iğnenin etkisi geçmiş mi diyip takip edenler oluyor negatif çıkarsa 14. Gün bekleniyor.
Burcu__0506 ayse999 canım bende de pıhtılaşma var adetime 3 gün kala öğrendim ama 10 gün çok erken daha
ayse999 Burcu__0506 ya vallahi düşünmekten uyuyamıyorum geceleri çok sıkıntıdayım ne yapacağımı şaşırdım bunun yükselme şansı var mı acaba
ayse999 Burcu__0506 çatlatma iğnesinin üstünden 7 gün geçti kanda 8.5 çıktı 2 gün sonra 3.25 olmuş ben iğnenin betayı yükselttiği hakkında hiç bir şey duymamıştım kafam allak bullak doktor da iğne etkilemez diyor
GezenTavuk_2 ayse999 Geçen ay bu markanın üç tane testi pozitif verdi bu şekilde aynı adetima 11 gün vardı ve negatif maalesef 🥹
Hatice_ozbay İnşallah hepimize anne olmayı nasip etsin bende gebelik istiyorum salı günü hastaneye gitcem inşallah gebelik vardır