FatmaArsyrkl Hamiş anneler ben kurban bayramda Allahtan bir şey olmazsa inşallah 14 haftalık oluyorum tatile gitmeyi planlıyoruz denize gireceğim sizce bir sıkıntı olur mu ?
Esum48 FatmaArsyrkl riskli gebeligin yoksa bir sey olmaz diye dusunuyorum. Ama yine de riske atmamak lazim haftan kucuk daha 🥲
Papatya_1626 FatmaArsyrkl benim doktorum havuzu yasakladi ama denize girebilirsin her sudan cikista mayonu degistir islak durma dedi
Pnrshn FatmaArsyrkl doktorunuza sorun havuz yasak ama denize girebilirsin demisti bana. İslak mayoyla durmayın. Ben havuza da girdim gerçi 😅😅
ipos 5-6. Haftamda tatildeydim full denize girdim sadece havuz yasaktı. Denizin hiçbir sakıncası yok enfeksiyon riski havuzda var. Hanile olduğumu öğrenmeden önceki günler de denizdeydim
Rumeysaozcann FatmaArsyrkl havuzda enfeksiyon riski denize göre daha yüksek diyorlar sudan çıkar çıkmaz üzerimi değiştirip duşa girdim bir sorunla karşılaşmadım
Celiko FatmaArsyrkl ben ilk gebelikte girmiştim denize sadece ıslak durma hemen kurulan bundada girerim yani hele bi yaz gelsin Antalya’ya 😃