Sevgii_ Burcu363 doktorunuz kilonuzla alakalı birşey söyledi mi? Bende 22 haftadayım 7 kilo aldım biraz garip konuştular moralim bozuldu
Bestesimmons Burcu363 Sevgii_ Ben de 22 haftalığım 5 kilo aldım. Garip olan neymiş doktora göre? Bana normal geldi aldığınız kilo
Parinas Sevgii_ zayıf hamile kaldıysanız öyle oluyor. Rahim etrafı yağ doku azsa koruma içgüdüsüyle yağ tabakası artıyor. Onun etkisi oluyor. Kan hacmi artıyor falan. İlk gebeliklerde normal karşılanıyor aslında. Totalde 20yi geçmemeye çalışın ama
Sevgii_ Bestesimmons Parinas benim 2. Hamileliğim ilk hamilelikte son aylar başladım kilo almaya sorun yoktu. Şimdi 7 kilo alınca diyetisyene yönlendirme yaptı doktorum. Hamilelikte 12 kilo öngörüyoruz sen şimdiden yarısından fazlasını almışsın bebeğin gelişimini engeller bu hızlı kilo artışın dedi ve biraz korkuttu beni
Parinas Burcu363 21+0 ım +4 olmuşum 🤭ilk gebeliğim +13 ikincide +9 almıştım. Bu nasıl olacak merak ediyorum ☺️
Alyel94 Tek artım hamur işi asla yok makarna sadece tadımlık ekmek zaten kendim oldum olalı yemıyorum
Parinas Sevgii_ gebelik şekeri de olabilir. Bende çok kilo alınca şeker yüklemesi yapmıştık sınırda çıkmıştı. Diyet yapınca yavaşlamıştı kilo alımım.
Asyaslmm 24 hafta 8kilo doktorum hızlı gidiyorsun ekmek makarna pilav tatlı meyveyi kes dedi normalde toplam 10ile 12 kilo arası normal hamilelik bitimine kadar dedi
5_erkek_annesi Burcu363 24 haftadayım 4 kilo aldım canım onuda zorla yemek yemiyorum ki 5 aydır ekmek kahvaltı 🫤
archiemom Ben de 22. haftada 7kg aldım, trombosit değerim düştü 19dan beri, doktorum kilo alımıma bağlıyor :) normal rutinimden farklı hiçbir şey de yemiyorum, eklediğim bir öğün, çok yediğim bir tatlı yok ama kilo alımım hızlı gibi malesef.
mervedmrcn Burcu363 39. Haftaya kadar 20 kilo aldım doğumda 10 kilo gitti 1 aya yakın bi sürede aldığım tüm kilolarıda verdim yani bunlar kalıcı kilo değil emzirirken zaten veriyorsunuz birazda yediklerinize dikkat edersiniz kilo probleminiz kalmaz şuan hiç takılmayın bence bebeğinizin sağlığı her şeyden önemli