Kdz Yukarıda sorduğum gibi bırakalı 4 ay oldu ama bugün sütüm geldiğini farkettim göğüslerim bı kaç gündür sisdi ama süt olacağı hiç aklıma gelmedi bugün sıktım göğsümü süt geldi neden olur böyle bişey başına gelen var mı merak ediyorum anneler
tazebiirannee Kdz ben sütten kestiğimde ağrı olduğu için doktordan ilaç almıştım kesilsin diye normal de 3 ay da sütün kesilmesi gerekiyo ama bilemedim 🫠
Kdz Ayselcnt korunmasız ilişki oluyor ama hala günüme var bilmiyorum tekrar hamile olabilir miyim ki 🤔
Ayselcnt Kdz korunmasız ilişkide tabiki kalma ihtimaliniz var.. ben bir kere korunmasız ilişkide kaldım.. ama hemen süt gelmez hamileliğin başında.. siz prolaktin değerinize baktırın isterseniz..
Kdz Nazsuuu yaaaa o yüzden gelir mi süt ama oğluma hamileyken gelmemişti hatta doğumdan sonra 2_3 gün sonra geldi😦😦
Kdz tazebiirannee sütüm çok azaldığı için emmeyi bırakmıştı ama bi kaç gündür göğsüm ağrıyo ve şişmişti bugün sıktım süt geldi ona şaşırdım
defomom Kesilmemesi normal bende 6 ay olmuştu sıktığım zaman geliyordu ara ara ağrıyordu hamile falan da değildim
Kdz defomom benim sağ göğsümde vardı zaten sıkınca geliyodu da sol tarafta hiç yoktu göğüslerim ağrıyo ve şişmişti bı kaç gündür bugün sıktım süt geldi ona şaşırdım