BettyD 14 haftalık olanlarr 💌 Belden kalçaya vuran ağrı, yan yatarken bacaklarım üst üste geldiğinde karnımda oluşan ağrı. Yaşayan var mı?
ElifFO BettyD Evett tam olarak aynılarını yaşıyorum. Doktor randevum bekliyorum karın ağrısını vs. Doktoruma sormak için
akdeniiss BettyD ben bunları değil ama 14 e girdiğim andan itbaren çok midem ağrımaya başladı iştahta artmıştı biraz fazla mı yedim diye düşünüyorum 2 gündür ama felaket mide ağrısı çekiyorum
bkb35 BettyD evet tam olarak aynıları hatta geçen gün yürüyemedim bile öyle bir ağrım oldu. Bir de bacakla kasık birleşimi çok ağrıyor benim. Doktorumla görüştüm bende bel fıtığı vardı o yüzden şiddetli geçiriyorsun rahim genişliyor normal dedi
Leyli44 BettyD aynı belirtiler bel ağrısı için kramplar icin magnezyum verdi doktorum karın ağrısı için Bi fikrim yok 😔🫢
BettyD ElifFO bende kontrolümü bekliyorum haftaya gidicem ama ilk gebeliğim olduğu için tedirgin oluyorum…
ElifFO BettyD benimde ilk gebeliğim. Birşey yoktur inşallah ya belki bebek yukarı çıktığı için organların sıkışmasından ağrıyor olabilir gibi geldi biraz
BettyD akdeniiss bende yanma hissi oldu bir kaç gün ama bu aralar iyiyim. Dediğin gibi iştahın arttığı için hem çok yemekten hem de bebiş büyüyor onun baskısı mideni ağrıtmış olabilir 😍
BettyD bkb35 en hafif şekilde atlatırsın umarım 🥰 bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsi unutulacak inşallah ❤️