Bulutseveer Kızlar heyecanla doğumunu bekleyenler burada mı?? 39.haftaya geldim neredeyse bakalım bekliyoruz minik hanımefendiyi 🥰 ilk doğum heyecan korku hepsi bir arada, sizde durumlar nasıl ☺️🥹
Merve-Beyto Bulutseveer daha 28. Haftayım ama her gece rüyamda kesiyorlar biçiyorlar doğum yaklaştıkça rüyalarımda çok fena artıyorrrr😢 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten. Annem hiçbirsey aldırmayıp hazırlık yaptırtmıyor. İnşallah gününde gelir Benm bebişimde
Kubra001111 Bulutseveer bebeğin pozisyonu nedir ben 30+2 olacağım makat gelisli duruyo ama değişir dedi doktor bide sırt üstü uzaninca gobegimin altında toplanıyor benimde ilk gebeliğim karışık duygular içindeyim zaman yaklaştıkça doğumu daha çok düşünüyorum bebek kıyafetlerini yıkayıp çantamı hazır edecegim
lilyum_ Bulutseveer 39+2 yim. İlk doğumum olacak allah nasip ederse. Ama şuan ne bir heyecan ne de bir korku var. Ağrım var ama düzenli değil. Son günlerimiz diye tadını çıkarayım diyorum ama artık yürümekte bile zorlanır oldum. Bu arada bu sizde de var mı? Aşırı pelvis ağrısı yaşıyorum. Duvarlara tutunarak yürüyorum resmen. Özellikle sabahları çok kötü bir ağrıyla uyanıyorum
Bulutseveer Merve-Beyto aslında yavaştan yapın bence hazırlığınızı ya, alınanları yıka ütüle falan sürüyor ve yorucu oluyor sanki ☺️Allah yardımcımız olsun, benim de bazen korku çok oluyor ama
Bulutseveer Kubra001111 evet evet ben de bazen hep doğumu düşünüyorum bazen de çok rahatım 😊 benim doğum pozisyonunu almıştı bayadır ama açılma vs yoktu henüz bakalım bu hafta kontrolde ne diyecek doktorumuz, sizin de zaman var daha döner bebeğiniz
Bulutseveer lilyum_ benim de özellikle sabahları dediğiniz gibi bir ağrı oluyor ama gün içinde hareketlerim yürüyüşüm falan rahat ama bazen dediğiniz gibi oluyor bende de gün içinde ama sürekli değil şu iki gündür biraz daha ağrım olmaya başladı
Merve-Beyto Bulutseveer annem , iki kız kardeşim , gencecik teyzelerim hepsi el elden halledeceklermiş tek avuntum bu😂 bakalım hayırlısıııı.
lilyum_ Bulutseveer benimde birkaç gündür rahattı. Ama bugün aşırı ağrıyla uyandım ve bütün gün ağrım geçmedi. Acaba doğum belirtisi mi? Bir de bugün Tolga çeviğin bacak bacak üstüne atma yöntemini denedim ve atamadım
Bulutseveer Merve-Beyto evet ya ben de anneme kardeşime güveniyorum en azından alışana kadar bakalım 😊
Bulutseveer lilyum_ evet bebek kanala girince atılması zor oluyormuş ben de bi bacağımı zor attım diğerini kolay atıyorum ama 😊 doğum belirtisi olabilir 😊
Bulutseveer Aslihanfindik biz de çok zor ve geç karar verdik en sonunda verdik 😊 sizin de içinize bir isim siner inşallah en yakın zamanda