Bernossssss anneolucam bende de aynıları mevcut ama bel ağrısı çok aşırı baskın. Adetimde çok ağrılı ve sancılı geçiyor ama bu ondan da fena. Birde rahmimde iğne batması gibi hissiyat oluşuyor ara ara 😖
Bernossssss anneolucam Heves etmekten ziyade korkuyorum önceki yorumlarda da bahsetmiştim dış gebelik yaşadığım için tekrarlama riski yüksek ☹️☹️
anneolucam Bernossssss öyle düşünmeyin sağlıklı gebelik nasip etsin Allah olumsuz düşünceleri atın içinizden
Bernossssss anneolucam Ay insallah oyle olur da olmasa da adet olayım bu düşüncelerden kurtulayım diyeceğim ondan bile korkuyorum çünkü dış gebelikte hersey normaldi adet de olmuştum😂 iki ucu da b*klu değnek 😂😂
SemaaK123 Bernossssss ben adet tarihimde erken gebelik testi yaptım çıktı ama şüphede bıraktı çok silikti adet tarihim 3 gün gecikti yine yaptım testte çift çizgiyi gördüm. Gecikmenin 6.günü akşamı hastanede kan verdim kanda da çıktı canım
Anonimmsss Laydyg benimde 11 i yumurtlama 13 ü de çatlama aynı şekilde 27 sinde adet günüm bende bekleyeyim o zaman
Anonimus Anonimmsss evet ovulasyon testiyle öğrendim . Kıpkırmızı olmuştu çizgi , akşamına kan testi verdim doğruladı 🙏🏻 Benim almanyada vs arkadaşlarım var onlar söyledi yabancılar ovulasyon testini çok kullanıyormuş gebelik öğrenmede
Aycaasenaaa Benimde 2 Nisan yumurtlama idi takvime göre değerlendirdim şuanda 2 gün kaldı regl a sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🥹 yok mu yoksa erken mi yaptım bilemedim
Ozgenur_lmcu19 Aycaasenaaa bende ilk testimi regli olmama yakın yapmıştım negatif çıkmıştı ama regl tarihinden 1-2 gün sonra yaptığımda pozitif çıkmıştı.
Aycaasenaaa Ozgenur_lmcu19 ayyy maşallah ya çok sevindim sizin adınıza darısı bana olsun çok amin şans gelsin sizden bana da🥹🙏🏻🌸 4 yaşında oğlum var spiral vardı bakır 9. Ay çıkarttırdığım bu zamana kadar denedim denedim inşallah bu ay güzel haberi alırım🥰🙏🏻
Esraa2112 Bernossssss Ben adete 1 hafta varken kanda 43 öğrendim ile öğrenmiştim 😊 idrar testi için erken çıkmaz
ElifDe Kızlar benim adetime 9 gün vardı sadece merak ve şüphe ile test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kan verdiğimde ise beta 83 çıkmıştı