Songulblt Bende 23+4 ün bebegımı hıç göbek cevresı vs bı yerde hıssetmedım hep kasıgım da ve mesane uzerınde tepiniyor düşük tehlıkessı gecırmıştım Dr sordum evet bıraz asagıda ama kendını ıllakı yukarı alcaktır dedi korkulacak biiişi değil korkma o yüzden
Evremk Songulblt şuan sadece takip ediliyor yani. Banada hapı kullan kanama şiddetli ağrı olursa büyük bir hastaneye git dedi. Yarın yine kontrole gideceğim bakalım
Dilan-dag senatss merhabalar süreciniz nasıl devam etti aydınlatabilir misin beni lütfen bende serklaj ameliyatlıyım 23 +2 haftalığım doktor bebek aşağı inmiş dedi sizin ne kadar süre de yukarı çıktı tekrar
senatss Dilan-dag benşm yukarı hiç çıkmadı 37+4 de doğum yaptım şu an 15 günlük olduk. Herkes yatmış ama ben yatmadım çok da gezmedim ama kendimi sıkmadan herley yaptıım gitmek istediği yerlere arabayla gittim fazla yürümedim fazla egilmedim öyle şeylere dikkat ettim sadece 34 de alındı dikişlerim baskı yaptığı için yırtmayın diye sonra suyum geldi o şekilde sezaryan oldum
Dilan-dag senatss anladım çok teşekkür ederim bakalım ben bazen bebeğin hareketlerini göbeğimin orda hissediyorum sanırım ara ara yukarı çıkıyor inşallah benim de dikişlerm alınana kadar bir sıkıntı olmaz