Gizem_miros Aysheyamanmustafa 13 haftaligim hic kilo almadim oglumda 20 kilo aldim bilincsizce ah salak kafam ve o kilolar gitmedi 14 kilosu duruyo emzirirken cok aldim aslinda gerci oglum daha 9 aylik yine hamileyim daha kilolari vermeden 2.ciye hamile kaldim bunda kilo almicam fazla 😏🤨😊🙏
sonsuzmasalim Maya311214 normal doğum ile başladım fakat bebeğin kafası çok büyük olduğu için doğum ilerlemedi 30 saat sancı sonunda sezeryana döndü. yani kilomla alakalı değildi🤷🏽♀️
Dimple23 Aysheyamanmustafa bende sizle aynı durumdayım ....diğer gebeliklerimde gayet fit bi gebeydim bunda ne oldu anlamadım hızla kilo alıyorum ...bide doktor yatış verdi Allah sonumu hayır etsin
Bettby Aysheyamanmustafa bi 10 kilo daha alırsın cnm.. bende 26 hafta 8 kilo bende 18le girerim doğuma kesin
Nursen21 Aysheyamanmustafa çok almazsın kız 5 kilo alırsın bence Son ayda o kadar da abartılı yemiyorsun bence
Maya311214 sonsuzmasalim yaaa ben çok takıyoruö şuan 27 haftalığım 17 kilo aldım doktorum ve herkes çok üstüme geliyor ama takmayacağım artık
sonsuzmasalim Maya311214 bende çok taktıydım ama doktorum bebeğin sağlığı yerinde olduğu sürece sorun yok dedi. iki kere de şeker yükleme testi yaptırdım ama hep temiz çıktı. bazılarının vücudu müsait hemen kilo almaya bizde öyleyiz maalesef. 🤷🏽♀️