Yasek Merhaba arkadaşlar 19 +3 haftadayım , ayrıntılı ultrason yapmadım henüz Medipol mega hastanesine gidiyorum doğum paketi almıştım ama bu da dahil mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ? Ücreti nedir ödeme yaptınız mı ?
burcuo Yasek Doğum paketi veya tamamlayıcı sigorta sanırım karşılamıyor onu. 22.haftadayım, cuma günü gidiyorum. Biruni hastanesinde 6500, Medicalpark 6900, başka kliniklerde de sordum 5800 diyen var 7500 diyen var
minnakhanimmm Yasek doğum paketini bilmiyorum ama özel sağlık sigortası karşılamıyor. Fiyatlar değişiyor ben İzmir konakda 3000 bin TLye bir yer buldum ama özel hastaneler genellikle 5 7 arası fiyat veriyor. Ama radyoloji uzmanları daha düşük fiyatlı perinataloji uzmanının fiyatı daha yüksek
ipek63yldz_ Yasek Yanlış anlamayın da bilmedigim için soruyorum internetten bakmadımda ayrıntılı ultrasyon ne oluyor 🤦🏻♀️ İkinci gebeligim ilk gebeligimde hiç doktor bahsetmedi bundan ultrasyon kagıdında Yüzü burnu net bir şekilde görünen fotograflar verdi ama hiç bir ücret vermedim ben ona ayriyeten bir muayene ücreti tek verdim 🙄
Derya034 Yasek Merhaba canım Medikal park doğum paketi aldım ama karşılamıyor 6.900bin tl yaptırcam pazartesi günü🪷
mehtapdnz Ben medikal park a gidiyorum detayli yi karsilamadi disarda yaptirdim bugun 4.500 tl ama fiyatlar degisiyor benim önerim 21haftadan sonra git yüz hatlari birazdaha oturmus olur ben 20.haftada gittim bebek bir hafta önde gidiyor
Derya034 ipek63yldz_ Canım detaylı olarak bebeyin elleri parmakları kalbi solunum yolları ciğeri heryeri detaylı olarak bakıyorlar bir sorun var mı diye
Girlmama ipek63yldz_ organlarda her hangi bir sorun var mi diye bakiliyor beyin gelisimi normal mi kalp normal mi bagirsaklar vs tum organlara bakiliyor bir sorun olursa ona gore dogumdan sonra hemen tedavi ya da ameliyat oluyor bebekler genel organ gelisimi 20. haftalarda tamamlanir beyin gelisim ise 30. haftada tamamlanir ben hem 20 de hem de 30 da gitmistim fetal anomali taramasi olarak gecer hamilelikteki en onemli taramadir kesinlikle yaptirilmalidir
ipek63yldz_ Derya034 özel hastaneye gittim hamile kaldıgımsan itibaran doguma kadar doktorum çok ilgili oldugu halde böyle bir şey demedi ama dedigim gibi ultrasyonda yüzü burnu elleri net bir şekilde gösterdi baktı hiç bir sorun yok dedi hatta 15 .haftadan sonra hemen hemen yüzü falan net bir şekilde görünen ultrasyon fotografları veriyordu hep . Ama ben böyle bir test hiç yapmadım bu ikinci gebeligim yine aynı doktoruma gidiyorum yani çok şükür oglumda bir sıkıntı çıkmadı.
Maiyaig Yasek konudan bağımsız mega da doğum paketini ne kadara yaptırdınız acaba içerisinde neler var birde doktora göre fiyat fark ediyor mu, hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Yasek Maiyaig tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum paketi dahil 52 bin tl bir doğum 10 muayene ayrıca yatış , acil , serum , ameliyat gibi şeyler sınırsız
ikibebelianne-M Yasek ilk sorunuz hakkında bir fikrim yok, ben gecen hafta Basari hastanesinde Salim Sezere yaptırdım perinatolog sadece haftanin 2 gunu geliyor hastaneye ucreti 5.000 tl
ipek63yldz_ Girlmama bilmiyorum doktorum çok ilgili oldugu halde böyle bir test var demedi bana anlamadım gitti 🤷🏻♀️ ikinci gebeligim şuan yine aynı doktora gidiyorum yani
Derya034 ipek63yldz_ Canım rabbim sağlık versin tabiki ama bence çok önemli tabikide senin tercihin yavrum bende özele gidiyorum ama doktorum dedi gözden kaçan hiçbirşey olmasın yinede git dedi hepsindede gitti sorun olcak diye değil tabiki olada bilir bir ihtimal
Girlmama ipek63yldz_ ben olsam suanki gebelik icin o doktoru degistiririm ya da kendiniz 20. haftada gidin zaten her hastanede yok ben ozel klinikte yaptirmistim
ipek63yldz_ Girlmama doktorumdan memnunum bir sıkıntısı yok hani herşeyi ayrıntılı anlatıyor ilgileniyor ama bu konuda şaşırdım bu defa gittimmi kesin sorucam bunu . Benimki özel hastane klinik degil yani
byk0606 ipek63yldz_ Belki kendisi yapmıştır, perinatolojiye göndermemiştir o yüzden ekstra bi bilgi vermemiştir. Bende detaylıya girerken detaylı ultrason olarak değil 4 boyutlu ultrason diye gitmiştim, hastanede anladım haa bu detaylı diye 😂
Maiyaig Yasek çok iyi yaptırmışsınuz, gebelikten önce mi yaptırdınız peki? Hastaneye mi yoksa sigortaya mı ait bu tamamlayıcı sigorta
ipek63yldz_ byk0606 Olabilir bak ona birşey diyemem çünkü bilgisiz doktor degil tavsiye edilen bir doktor ondan şaşırdım ben ama ekstra ve ücret vermedim ben. Bir arkadaş İzmir’de yapmıştı attıgım fotoğraftan detaylı ultrasyon bu dedi 7 bin ücret vermişti 1 bucuk yıl önce. Ama ben Şanlıurfa yaptım muayene dışında başka ücret vermedim şaşırdım bu ücretleri verene 🤭