Eymeninannesi17 Şafak dogan güneş kızlar dualarınızı bekliyorum..sezeryan ile 2.dogumumu devlette yapacağım..Rabbim herkesin gönlüne gore versin...🙏🙏
Berraaa18 Eymeninannesi17 Hayırlı haberler ile bekliyoruz canım Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah dualarım seninle💓
Burcum91 Eymeninannesi17 bacim sana kolay gelsin ben genel olacam cesaretin icnde tebrik ederim ben cesarer edemiom😃
Nurcanduru Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına 🤲😊 merak ettim ilk bebeğinden hemen sonra yine mi hamile kaldın 😳
Eymeninannesi17 Burcum91 tercih meselesi canm aslında korkulacak bisy yok belden igneyi vurduktan sonra 3 dk sonra bebisini yanagina getiriyorlar o duygu paha biçilemez 💕👼
CnsyeniHamile Eymeninannesi17 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin gözünüz Aydın darısı başımıza 🙏
Burcum91 Eymeninannesi17 ya duyhuyu merak ediom bende aslinda ama diger seyleride dusunmek zorundayim malesef ama sana biseu olmamis bak olimsuz biseu yasamamissin ne guzel bisey🤗
Eymeninannesi17 Burcum91 ben cok şükür sans mi kader mi neden bilmiyorum sezeryandan memmunum canm allahin izni ile bugun de çıktım 1 de ameliyattan çıktım 5 de yürüdüm dert etmeyin dua edin allah herkesin gonlune gore versin🙏🙏