rabiayy Kızlar meme uçlarım normalde sönükse, mememe dokunduğum anda uçları şişiyor direk ve çıkıyor . Sebebi ne olabilir acaba, 13+4 üm
newmommmyy2 rabiayy benimde öyle canım bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bugüne kadar hep öyleydi çünkü
Celiko rabiayy 19 haftalığım canım benimde meme uçlarım af edersin füze gibi çok belirgin bazen ağrı mı diyim acı mı diyim bir hassasiyet oluyor yani hormonlardandır heralde hatta toparlayıcı ince sütyenler takıyorum meme uçlarım çok belli oluyor artık göğüs pedi falan takıyorum
rabiayy newmommmyy2 canım benim ilk defa böyle oluyor ya. Normalde çok sönük olurdu uçlarım. Bir de inanılmaz kaşınıyor ya
newmommmyy2 rabiayy hmm o zaman bilemicem eğer göğüsün kaşınıyorsa çatlayacak olabilir benimkiler bir hafta deli gibi kaşındı sonra baya bir çatladı maalesef ama eğer göğüs ucun kaşınıyorsa onu bilmiyorum birde yinede göğüsünle çok oynama uyarı verirsen erken doğuma sebep olur Allah korusun 🙏🏼
rabiayy Pnrshn yok canım ya o şekilde değil 😁 yani etkilenip uyarılmak değil. Sadece sol göğsümde çok fazla bu hassasiyet