Anniskoo0634 Şeker yüklemesi yapmasına gerek yok demek oluyor mu kızlar bende şükür ikisinde de sorun çıkmadı ♥️ şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum dolayısıyla
Mutluanneblog Anniskoo0634 ben de normal zannediyordum ama şekerle ilgili hiç problemim yoktu ta ki şeker yüklemesi yaptırana kadar bence yaptırmalısın
Noluyoya Anniskoo0634 Merhaba ben doktor kontrolünde yaptırmadım ama çok zayıfladım gebelikte doktor şeker olacağını düşünmüyorum dedi bi kaç gün açlık tokluk şekeri takibi yaptım birde hemoglobin a1c1 tahlili var 3 aylık şeker ortalamanızı veriyor aile hekiminden ona baktırdım
Anniskoo0634 Mutluanneblog yaa o nasıl oldu ki , eşim şeker yüklemesine çok karşı ya sağlıklı bulmuyor
Mutluanneblog Anniskoo0634 benim çıkmadı ama sınırda dedi doktor açlık tokluk bakıyorum şimdi ama yaptırmasaydım hiç umursamayacaktım kontrolde tutmak en iyisi şeker çıkarsa dıpumdan sonra bebeğe de zararı var Allah korusun en azından emin olursunuz
Anniskoo0634 Mutluanneblog işte o ilaçlar şeker hastalığına neden oluyormuş eşim aşırı derecede karşı şeker yüklemesine , iyki sorun çıkmadı yoksa ikna olmazdı bence, teşekkür ederim 🥰
Darya94 Anniskoo0634 ilaç derken herhangi bir ilaç yok içeçek içiliyor,kulaktan dolma bilgiler yerine doktor tavsiyesi daha güvenilir olmaz mı sizce. Ayrıca gebelik şekerinin bebeğe çok fazla zararı var